• Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

  • "Népbetegséget gyógyítunk": A fogágybetegség, népies nevén „ínysorvadás” a felnőtt magyar lakosság 90%-át érinti. Ebbe beletartozik az egyszerű ínygyulladás ,és a nagyon súlyos fogágybetegség is. Ezen a területen nyújtunk egyedülálló ellátást szakorvosaink segítségével. A teljes parodontális kezelés után gyógyult, nagy csontpusztulás miatt elvándorolt fogakat helyükre szabályozzuk, fogszabályozó segítségével. Lehetőséget biztosítunk a saját fogak hosszú távú megőrzésére és egy esztétikus mosoly eléréséhez.
   Általános fogászat és parodontológia

   A fogágybetegség fájdalmatlan betegség, csak nagyon súlyos formájában járhat fájdalommal, amikor a fogágy pusztulása már olyan mértékű, hogy a fogak elvesztésével jár. A rendszeres fogászati szűrővizsgálat rendkívül fontos!

   Figyelmeztető jelek:

   • kellemetlen lehelet
   • fogmosáskor az íny vérzik
   • íny duzzadt, vörös
   • fogak mellől váladék préselhető ki
   • fogak mozgathatóvá vállnak
   • fogak elvándorolnak eredeti helyükről, a fogsor résessé válik

   Fogászati kezelések

   • Parodontológia

    fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigiéniás tanácsadás

    zárt küret

    Ultrahangos fogkőeltávolítás, és   egyéni szájhigiéniás protokoll kialakítása után végezzük helyi érzéstelenítésben, fájdalmatlan beavatkozás. Lényege, íny alatti gyökércementre rakódott baktériumok, és a fertőzött gyökércement felületi rétegének eltávolítása, annak érdekében, hogy a gyulladásos tasakokat megszüntessük, ezáltal lehetőséget biztosítunk a fogíny visszatapadására. 4 ülésben végezzük e kezelést, majd a teljes száj professzionális tisztítása után 6 héttel újraértékeljük az elért állapotot. Enyhébb gyulladás estén a kezelés után 4 havonta fenntartó terápia következik, súlyosabb eseteknél nyitott tisztítással folytatjuk a kezelést.

    nyitott küret

    Helyi érzéstelenítésben történő tisztítás, kis lebenyképzés után. A nagyon mély,nehezen hozzáférhető területeket így tudjuk megtisztítani direkt rálátás mellett. Gyökérfelszín simítást végzünk kézi és gépi eszközökkel, gyulladásos sarjszövetet, és a tasak gyulladt belső falát távolítjuk el. Kémiai tisztítás után na sebszéleket varratokkal egyesítjük.

    mozgó fogak sínezése

    A mozgó fogakat a fogak belső felszínén, láthatatlanul, egy üvegszál segítségével egymáshoz ragasztjuk. Megakadályozza a fogak elmozdulását, segít a gyógyulásban, rágást könnyebbé teszi.

    csontpótlás, regeneratív műtétek

    Az eredeti parodontális szövetek helyreállítása a cél. A szövetpusztulás mértékétől függően alkalmazunk különböző anyagokat (csontpótló, membrán, regeneratív potenciálú anyagok) melynek célja a fogyágy alkotóelemeinek újraképzése.

    íny plasztikai, esztétikai beavatkozások-recesszió sebészet

    Célja a panaszok megszüntetése és az esztétikus mosoly helyreállítása. Ide tartoznak a saját fogak, az implantátumok melletti,  és a fogatlan állcsontgerinc melletti ínykorrekciók.

    implantátumok tisztítása

    Hasonló a gyulladás folyamata az implantátumok mellet mint a saját fogaknál, csak gyorsabb lefolyású. Mechanikai és kémiai tisztítás után a gyulladás megállítható az implantátum megőrizhető

   • Konzerváló fogászat

    tömések, betétek

    gyökérkezelés, gyökértömés

   • Fogpótlás

    rögzített fogpótlások

    korona, híd

    kivehető fogpótlások

    részleges, teljes

   • Esztétikai beavatkozások

    fogfehérítés

    otthoni , lézeres rendelői

    Ínykorrekció

    kerámia héjak, fémmenetes pótlások

   • Implantológia

    implantátum beültetés

    implantációs pótlás elkészítése

   • Szájsebészet

    bölcsességfog, betört gyökerek eltávolítása

    ciszta eltávolítás

    gyökércsúcs rezekció

   image_06

   Új fogászati rendelő

   Parodontológus fogszakorvos

   fogorvos, fogászat, parodontologia, ínysorvadás, fogágybetegség, fogszabályozás, fájdalommentes, tömés, fogpótlás, fogfehérítés, szájsebészet, ínygyulladás, ínyvérzés, fogkőeltávolítás, implantátum, fogfájás, fogékszer,


  Szakrendelések