fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Hírek

  • 2020-04-04
  Koronavírus gyorsteszt szakorvosi konzultációval

  Koronavírus gyorsteszt szakorvosi konzultációval

  Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen. Továbbá nálunk elvégeztetett teszt esetén Ön szakorvosunkkal telefonon konzultálhat a teszt eredményéről további plusz költség nélkül.

  Bővebben →
  • 2020-03-26
  Új rendelési rend az Aranyklinikán!

  Új rendelési rend az Aranyklinikán!

  Prof. Dr. Novák Zoltán: Az élet hihetetlenül felgyorsult a koronavírus járvány kapcsán. Az én koromban már szokatlan ezt megélni, de azért igyekszem felvenni a ritmust. Azért írom ezt, mert a honlapunkon szereplő és általam néhány nappal ezelőtt kitett hirdetmény máris idejét múlta. Rendkívül innovatív fiatal vezetőségünk gyors és szakszerű munkájának eredményeként elindítottuk a telefonos konzultációnk rendszerét, amit hamarosan informatikus csapatunknak köszönhetően egy még fejlettebb, online konzultációs lehetőség fog követni.

  Bővebben →
  • 2020-03-21
  Klinikánkon elérhető a telefonos konzultáció!

  Klinikánkon elérhető a telefonos konzultáció!

  Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Jelen helyzetben – a hatósági javaslatokkal összhangban – ez a járóbeteg szakellátás szigorú korlátozását kívánja meg. Természetesen Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül.

  Bővebben →
  • 2020-03-16
  Prof. Dr. Novák Zoltán rendelési tájékoztatója a járványügyi helyzettel kapcsolatban!

  Prof. Dr. Novák Zoltán rendelési tájékoztatója a járványügyi helyzettel kapcsolatban!

  Az Önök és a saját érdekemben úgy döntöttem, hogy próbálok alkalmazkodni a váratlan helyzethez. Ennek megfelelően a szokásos és meghirdetett rendelési időben nem személyesen, hanem online leszek jelen. Munkatársaim fogadják Önöket, a rendelőmben video és mikrofonos összeköttetés révén láthatjuk és hallhatjuk egymást, konzultálhatunk, recepteket, javaslatokat a korábbinak megfelelően megkapják.

  Bővebben →

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt