fbpx

Kapcsolat

Betegtájékoztató

Előjegyzés

A pontos és zökkenőmentes betegellátás segítéséről előjegyzési rendszerünk gondoskodik. Szakrendeléseink, vizsgálataink igénybevétele kizárólag időpont előjegyzés alapján lehetséges. Orvosainkkal csak rendelési időpont előjegyzése esetén tud konzultálni. Az előjegyzési rendszer által osztott időpontok csekély mértékben módosulhatnak rendkívüli esemény, torlódás bekövetkezése esetén. Amennyiben a betegellátás a tervezettnél hosszabb időt vesz igénybe, lehetséges, hogy csúszás alakul ki. Ilyen esetekben kérjük szíves türelmét. Gondoljon másokra és érkezzen időben időpontjára! Időpontja előtt 10 perccel elegendő bejelentkeznie a recepción. Az Aranyklinika teljes személyzete arra törekszik, hogy a betegek előjegyzés szerint, várakozás nélkül, maximális elégedettséggel kerüljenek ellátásra.

Időpontlemondás

Amennyiben mégsem tud eljönni a megbeszélt időpontban, az időpontot kérjük, hogy legkésőbb 24 órával az időpontot megelőzően mondja le! Megértését köszönjük! Amennyiben elmulasztja lemondási kötelezettségét és az előjegyzett időponton nem jelenik meg rendelőnkben, úgy másik időpontot csak a rendelési idő végére áll módunkban kiadni! Ha nem jön el előjegyzett időpontjára, másoktól veszi el a helyet!

Korábbi leletek

A vizsgálat megkönnyítése érdekében kérjük, hozza magával korábbi leleteit is! Amennyiben az Aranyklinikán készültek korábban leletei, hívja fel erre orvosa figyelmét.

Receptírás

A legtöbb szakorvosi rendelésen az e-Recept felírás lehetősége adott!

Panasz rendezés

Recepciós személyzetünk, telefonos ügyfélszolgálatunk és minden orvosunk gondos munkája ellenére is előfordulhat, hogy olyan helyzetbe ütközünk, mely az Ön számára kifogásolható lehet. Ebben az esetben kérjük haladéktalanul forduljon a recepcióhoz, munkatársaink a saját hatáskörükben igyekeznek minőségi kifogását orvosolni. Vezetőségünk minden problémát igyekszik a lehető leggyorsabban kivizsgálni. Panaszát írásban a  email címre juttassa el.

Térfigyelő rendszer

Aranyklinika Orvosi Rendelő területén Aranyklinika Kft. megfigyelő rendszert üzemeltet. A Térfigyelő Rendszer Adatvédelmi Szabályzatáról a tájékoztatót ezen a linken olvashatja el.

Adatvédelem

Az Aranyklinika adatvédelmi tájékoztatóját ezen a linken olvashatja el.

Megközelítés

Gépjárművel

Szeged belvárosában, így az Arany János utcában is fizető parkolási rendszer működik.

Figyelem: 2017. június 6-tól megújult Szeged parkolási rendszere. Érvényes parkolószelvény megváltására kizárólag az új parkolóautomatákon vagy az új mobilparkolási rendszeren keresztül van lehetőség. A részletekről tájékozódjon a SZEPARK Parkolásinfó oldalán.

Figyelem: Az Arany János utca elején lévő parkolóház 2018. június 30-án bezárt. További információ: Bezár a SZEPARK Parkolóház

Az Aranyklinika a szegedi vasútállomástól a Boldogasszony sugárút, Tisza Lajos körút, Dózsa utca, Arany János utca útvonalon érhető el.

Helyi járattal

A vasútállomástól az 1-es villamossal kell utazni 6 megállót, az Anna kútnál kell leszállni, innen pár perc séta az Arany János utca.

Az Aranyklinika megközelíthető az Anna kút felől villamossal (1,2,3,4), busszal (10,20) és trolival (5,8), valamint a Dózsa György utca felől trolival (9,19).

Az Arany János utca a Dózsa György utcára és a Tisza Lajos körútra merőlegesen, az Anna kút mögött helyezkedik el. A Széchenyi tér felől a Takaréktár utcán végighaladva lehet megközelíteni.

Virtuális séta

Nézzen körül az Aranyklinikán virtuálisan! Tekintse meg rendelőnket 360 fokos, több nézőpontos websétánk segítségével! A betekintés elindításához kattintson a linkre!

Fizetési lehetőségek

Rendelőnkben készpénzzel és bankkártyával fizethetnek.

Szerződésben állunk számos egészségpénztárral. Egészségpénztári kártyát nem áll módunkban elfogadni, fizetés kizárólag készpénzben vagy bankkártyával lehetséges. A linkre kattintva tájékozódhatnak az igénybevétel feltételeiről.

E-mail elérhetőségek

Az alábbi elérhetőségeken tudja felvenni velünk a kapcsolatot:

E-mail cím Kapcsolat
Recepció (időpontkérés, módosítás, lemondás, általános ügyek)
Halász-Gyurik Tímea ügyvezető igazgató, Számlázás, Pénzügy
Dr. Palotás Zoltán orvosigazgató
Dobó László informatikai vezető, ügyvezető igazgató helyettes
Dr. Simon Norbert adatvédelmi tisztviselő
Laboradminisztráció (leletezés, eredmény kiküldés)
Genetika laboradminisztráció (leletezés, eredmény kiküldés)
Céges, csoportos szűrés (kapcsolattartás, árajánlat kérés)
Study koordináció (ügyintézés, megkeresés)
Állásjelentkezés (önéletrajz beküldés)

6720 Szeged, Arany János utca 14.

Online időpontfoglalás

Az elérhető szakterületek listája:

Az elérhető szakrendelések listáját folyamatosan bővítjük, a változtatás jogát fenntartjuk!

Ha a választott szakrendelés vagy szakorvos nem szerepel a listában, írjon nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Időpontkérés


Aranyklinika Kft.

Székhely (“A” épület):
6720 Szeged, Arany János utca 14.

Telephely (“B” épület):
6720 Szeged, Arany János utca 1.

Nyilvántartó hatóság:
Szegedi Törvényszék Cégbírósága

Ingyen WI-FI

Látogatóinknak ingyenes vezeték nélküli internetszolgáltatást biztosítunk rendelőnk területén!

wifi

 

Térfigyelő rendszer

camera

A kamerarendszer működésével kapcsolatos tájékoztatót ezen a linken olvashatja el.

Helyszíni bankkártyás fizetés

card

A tájékoztatás nem teljeskörű. A változtatás jogát fenntartjuk! A felhasználás feltételeiről tájékozódjon itt!

e-Recept

erecept

Digitálisan Felkészült Vállalkozás

dfv

A tanúsítvány regisztrációs száma: MVP-008508