fbpx
  • Bejelentkezés: H-P 8-16

  • Telefon: +36 20 573 5434

  • Telefon: +36 30 561 1098

Online konzultáció

Minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Azért, hogy Önök semmilyen körülmények között se maradjanak szakorvosi tanácsok nélkül, lehetővé tettünk az online konzultációt.

Az online konzultáció bevezetésével minimalizálni tudjuk a személyes kontaktus által esetlegesen bekövetkező fertőzések kockázatát. Online konzultáció keretében lehetőség van eredmény megbeszélésre, gyógyszer beállításra, recept felírásra, anyajegy szűrésre, stb. és akár a személyes kontroll vizsgálatot is ki lehet váltani! Kérdéseire rövid időn belül választ kaphat, hiszen közvetlenül a szakorvossal konzultál. Elkerülheti a váróban vagy telefonvonalban történő várakozást! Online felületünk 0-24 elérhető, nem kell a nyitvatartási időhöz igazodnia. Kényelmesen otthonából vagy akár mobilról is intézheti orvosunkkal a konzultációt. Az online konzultáció mellett telefonos konzultációra is van lehetőség, a részletekért kattintson a linkre.

Tipp: Ha Ön nem járt még szakorvosunknál, érdemes lehet először telefonon (vagy ha van rá mód személyesen) konzultálnia, majd az időszakos kontroll vizsgálatokat online bonyolítania.

Kérjük olvassa el rövid tájékoztatónkat az online konzultáció menetével kapcsolatban.

Online konzultáció indításáig várhatóan hátralévő idő

Iratkozzon fel az értesítési listára!

Ha értesülni szeretne az online konzultációs rendszer elindulásáról, iratkozzon fel levelező listánkra. E-mail címét bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek és kizárólag a hamarosan induló online konzultációs rendszerrel kapcsolatos értesítések kiküldésére használjuk fel!

Online konzultáció lépései

1. REGISZTRÁCIÓ/BEJELENTKEZÉS

Az online konzultáció igénybevételéhez regisztrációra van szükség. Ha még nem használta rendszerünket, regisztrálnia kell online felületünkön! (Ez a regisztráció nem egyezik meg a személyes beteg felvétellel – kioszk regisztrációval – vagy a call centeren keresztüli időpont kéréssel!) Ha Ön már regisztrált online konzultációs felületünkön, nincs más teendője, mint bejelentkeznie az Ön által korábban megadott e-mail cím és jelszó párossal.

2. ORVOS VÁLASZTÁSA

Következő lépésben ki kell választani azt az orvost, akivel konzultálni szeretne. Csak azok az orvosok vannak feltüntetve a listában, akiknél elérhető az online konzultáció lehetősége. Igyekszünk minden szakterületet elérhetővé tenni, de sajnos ez nem minden esetben lehetséges. Ha nem találja a keresett szakorvost a listában, válassza a telefonos konzultációt.

3. ONLINE VIZIT TÍPUS VÁLASZTÁSA

Válasszon az elérhető vizsgálati típusok listájából, amely akár orvosonként eltérő lehet. A folyamat közben itt tájékozódhat az online konzultáció igénybevételének feltételeiről (megengedett válaszok száma, első vizsgálat engedélyezett-e vagy csak kontroll, válaszonkénti határidő, stb).

4. PANASZ MEGADÁSA

Kérjük fogalmazza meg és írja le panaszát a lehető legrészletesebben, hogy szakorvosaink érdemben tudjanak válaszolni rá. A rendelkezésre álló dokumentumokat (leletek, eredmények stb.) kérjük csatolja a konzultációs adatlaphoz.

5. ELEKTRONIKUS SZÁMLA KIEGYENLÍTÉSE

Sikeres feltöltés esetén e-mail címére küldünk egy (Számlaértesítő – Aranyklinika Kft.) elektronikus számlát. Ezt a számlát kizárólag online, bankkártyás fizetéssel vagy átutalással egyenlítheti ki. A fizetéshez kattintson az emailben található “TOVÁBB A FIZETÉSHEZ” gombra. Ha nem az e-mailben meghatározott módon egyenlíti ki a számlát, kérelmét visszautasítjuk. Jelenleg másfajta fizetési módra nincs lehetőség. A számla kiegyenlítése 48 órán belül meg kell hogy történjen. Ha az összeg a fenti határidőig nem érkezik be, online konzultációs kérelmét töröljük.

A kérelem visszavonására a számla kiegyenlítéséig van lehetőség!

Az online konzultáció bevezető áron, kedvezményesen vehető igénybe.

6. VÁRAKOZÁS AZ ORVOS VÁLASZÁRA

Ha a számla kiegyenlítése sikeres volt, orvosunk a konzultációs feltételekben meghatározott határidőn belül válaszol panaszára. Ha a szakorvos úgy ítéli meg, hogy a feltett kérdést online nem lehet megválaszolni, akkor sztornó számla készül és az Ön által előre kifizetett vizitdíjat visszatérítjük.

Ha kérelme elfogadásra kerül, orvosunk a feltételekben meghatározott időn belül igyekszik kérdésére válaszolni. A válaszról email üzenetben értesítjük, melyet adatvédelmi okok miatt bejelentkezés után, az online felületünkön olvashat el.

7. TOVÁBBI KÉRDÉSEK, INFORMÁCIÓK ELKÜLDÉSE

A kifizetett konzultációs díj előre meghatározott számú üzenet elküldését teszi lehetővé, előre meghatározott időn belül. A konzultáció feltételeiről az online vizit típus kiválasztásakor tájékódhat. Ha az online konzultáció alatt eléri a megadott határok egyikét, rendszerünk automatikusan lezár! Ilyenkor új konzultációs folyamat indítására van csak lehetőség.

8. LABORVIZSGÁLAT IGÉNYBEVÉTELE

A vérvétel lehetősége Szegeden, az Arany János utca 14. szám alatt továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk. Ha szüksége van laboratóriumi vizsgálatok elvégzésére, kérjen időpontot vérvételre elérhetőségeink egyikén.

9. ÚJABB ONLINE KONZULTÁCIÓ INDÍTÁSA

Ha az online konzultáció után újabb kérdése merült fel vagy másik szakorvost is szeretne felkeresni panaszával, indítson egy újabb konzultációt online felületünk segítségével. Amennyiben meg volt elégedve szolgáltatásunkkal, kérjük ajánlja azt ismerősének és értékeljen bennünket a Facebookon. Esetleges panaszával forduljon hozzánk bizalommal a uh.ak1585438012inilk1585438012ynara1585438012@geso1585438012tezev1585438012 e-mail címen.

Klinikánkon elérhető a telefonos konzultáció!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Jelen helyzetben – a hatósági javaslatokkal összhangban – ez a járóbeteg szakellátás szigorú korlátozását kívánja meg. Természetesen Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy a mostani körülmények között, felelősen, a telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Együtt, felelősséggel egymásért!
Aranyklinika Vezetőség

Telefonos konzultációról bővebben