fbpx

Online konzultáció

Minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Azért, hogy Önök semmilyen körülmények között se maradjanak szakorvosi tanácsok nélkül, lehetővé tettünk az online konzultációt.

Az online konzultáció bevezetésével minimalizálni tudjuk a személyes kontaktus által esetlegesen bekövetkező fertőzések kockázatát. Online konzultáció keretében lehetőség van eredmény megbeszélésre, gyógyszer beállításra, recept felírásra, anyajegy szűrésre, stb. és akár a személyes kontroll vizsgálatot is ki lehet váltani! Kérdéseire rövid időn belül választ kaphat, hiszen közvetlenül a szakorvossal konzultál. Elkerülheti a váróban vagy telefonvonalban történő várakozást! Online felületünk 0-24 elérhető, nem kell a nyitvatartási időhöz igazodnia. Kényelmesen otthonából vagy akár mobilról is intézheti orvosunkkal a konzultációt. Az online konzultáció mellett telefonos konzultációra is van lehetőség, a részletekért kattintson a linkre.

Tipp: Ha Ön nem járt még szakorvosunknál, érdemes lehet először telefonon (vagy ha van rá mód személyesen) konzultálnia, majd az időszakos kontroll vizsgálatokat online bonyolítania.

Kérjük olvassa el rövid tájékoztatónkat az online konzultáció menetével kapcsolatban.

ELINDULT AZ ONLINE KONZULTÁCIÓS RENDSZER!

Online konzultáció lépései

1. REGISZTRÁCIÓ/BEJELENTKEZÉS

Az online konzultáció igénybevételéhez regisztrációra van szükség. Ha még nem használta rendszerünket, regisztrálnia kell online felületünkön! (Ez a regisztráció nem egyezik meg a személyes beteg felvétellel (kioszk regisztrációval) vagy a call centeren keresztüli időpont kéréssel!) Ha Ön már regisztrált online konzultációs felületünkön, nincs más teendője, mint bejelentkeznie az Ön által korábban megadott jelszóval.

Az első belépés alkalmával meg kell változtatnia az emailben kapott ideiglenes jelszót. Enélkül nem használhatja rendszerünket.

Jelenleg csak azok a pácienseink tudnak az online rendszerbe regisztrálni, akik valamilyen módon már kapcsolatban voltak az Aranyklinikával és kaptak automatikus email értesítést az E-Rendelő rendszertől.

2. PÁCIENS VÁLASZTÁSA

Legelőször választania kell a páciensek közül, akikhez ugyanaz az email cím van beállítva kapcsolattartóként. Ha csak egy pácienst lát a listában, válassza ki saját magát.

3. ORVOS VÁLASZTÁSA

Kattintson az “Új konzultáció indítása” gombra. A következő lépésben ki kell választani azt az orvost, akivel konzultálni szeretne. Csak azok az orvosok vannak feltüntetve a listában, akiknél elérhető az online konzultáció lehetősége. Igyekszünk minden szakterületet elérhetővé tenni, de sajnos ez nem minden esetben lehetséges. Ha nem találja a keresett szakorvost a listában, válassza a telefonos konzultációt. Az “Orvosaink” gombra kattintva megtekintheti az elérhető orvosok listáját.

A folyamat közben itt tájékozódhat az online konzultáció igénybevételének feltételeiről (megengedett válaszok száma, első vizsgálat engedélyezett-e vagy csak kontroll, válaszonkénti határidő, stb).

4. ONLINE VIZIT TÍPUS VÁLASZTÁSA

Válasszon az elérhető vizsgálati típusok listájából, amely akár orvosonként eltérő lehet. Ha Ön olyan típust választ, amire nem jogosult, a folyamatot elutasítjuk, a számlát sztornózzuk és Önnek újra végig kell lépnie a konzultáció indítási lépéseken.

5. NYILATKOZATOK ELFOGADÁSA

Tekintse át és fogadja el azokat a nyilatkozatokat, melyekkel egyetért. A kötelezően kiválasztandó mezők bejelölése nélkül nem léphet tovább. Ön a “Tovább” gombra kattintva tudomásul veszi és elfogadja a feltételeket és a rendeléssel járó fizetési kötelezettséget.

6. ELEKTRONIKUS SZÁMLA KIEGYENLÍTÉSE

Sikeres rögzítés esetén e-mail címére küldünk egy (Számlaértesítő – Aranyklinika Kft.) elektronikus számlát. Ezt a számlát kizárólag online, bankkártyás fizetéssel vagy átutalással egyenlítheti ki. A fizetéshez kattintson az emailben található “TOVÁBB A FIZETÉSHEZ” gombra. Ha nem az e-mailben meghatározott módon egyenlíti ki a számlát, kérelmét visszautasítjuk. Jelenleg másfajta fizetési módra nincs lehetőség. A számla kiegyenlítése 48 órán belül meg kell hogy történjen. Ha az összeg a fenti határidőig nem érkezik be, online konzultációs kérelmét töröljük.

Ha a rögzítés sikertelen volt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

A kérelem visszavonására a számla kiegyenlítéséig van lehetőség! A számlán szereplő adatokat a vizsgálati díj kiegyenlítéséig áll módunkban javítani!

Az online konzultáció bevezető áron, kedvezményesen vehető igénybe.

FIZETÉSI MÓDOK

7. PANASZ MEGADÁSA

Az elektronikus számla kiegyenlítése után lépjen újra be online felületünkre és az aktuális konzultáció mellett kattintson az “Üzenetek” gombra. Itt írhatja le panaszát és töltheti fel orvosi dokumentumait. Kérjük vegye figyelembe, hogy orvosunk csak és kizárólag az Ön által feltöltött dokumentumok alapján fog válaszolni kérdésére!

Kérjük, a minél pontosabb diagnózis felállítása érdekében töltse fel az alábbi adatokat:

  • a jelenlegi orvoshoz fordulás konkrét oka?
  • pontosan milyen tüneteket/panaszokat észlel, ezek mióta állnak fenn?
  • minden lényeges korábbi betegséget, különös tekintettel azokra, melyek a jelenlegi panaszokkal összefüggésben állnak.
  • a jelenleg szedett gyógyszereit dózissal együtt (pl.: 2×20 mg Controloc)
  • minden korábbi releváns orvosi/labor dokumentációt szkennelve, különös tekintettel a legfrissebbekre

Figyelmeztetés! Meghatározott számú üzenetet írhat az orvos felé, melyet később nem módosíthat! Ne felejtse feltölteni leleteit, releváns orvosi dokumentumait, ugyanis erre az üzenet elküldése után nem lesz lehetősége!

8. VÁRAKOZÁS AZ ORVOS VÁLASZÁRA

Orvosunk a konzultációs feltételekben meghatározott határidőn belül válaszol panaszára. A válaszról email üzenetben értesítjük, melyet adatvédelmi okok miatt bejelentkezés után, az online felületünkön olvashat el.

9. TOVÁBBI KÉRDÉSEK, INFORMÁCIÓK ELKÜLDÉSE

A kifizetett konzultációs díj előre meghatározott számú üzenet elküldését teszi lehetővé, előre meghatározott időn belül. A konzultáció feltételeiről az online vizit típus kiválasztásakor tájékódhat. Ha az online konzultáció alatt eléri a megadott határok egyikét, rendszerünk automatikusan lezár! Ilyenkor új konzultációs folyamat indítására van csak lehetőség.

10. LABORVIZSGÁLAT IGÉNYBEVÉTELE

A vérvétel lehetősége Szegeden, az Arany János utca 14. szám alatt továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk. Ha szüksége van laboratóriumi vizsgálatok elvégzésére, kérjen időpontot vérvételre elérhetőségeink egyikén.

11. ÚJABB ONLINE KONZULTÁCIÓ INDÍTÁSA

Ha az online konzultáció után újabb kérdése merült fel vagy másik szakorvost is szeretne felkeresni panaszával, indítson egy újabb konzultációt online felületünk segítségével. Amennyiben meg volt elégedve szolgáltatásunkkal, kérjük ajánlja azt ismerősének és értékeljen bennünket a Facebookon. Esetleges panaszával forduljon hozzánk bizalommal a e-mail címen.

Indítson online konzultációt még ma!

Az online konzultáció bevezető áron, kedvezményesen vehető igénybe. Orvosaink rövid időn belül válaszolnak kérdéseikre online felületünk segítségével, amely a https://online.aranyklinika.hu linken érhető el.