fbpx

Magunkról

Köszöntjük az Aranyklinikán!

Tudjuk, hogy a kiegyensúlyozott, boldog élet alapja az egészség, akár saját magunkról, akár szeretteinkről, barátainkról van szó. Alapelvünk, hogy az egészség mindenki számára elérhető kell, hogy legyen, ezért szolgáltatásainkat és árainkat is ennek megfelelően alakítottuk ki.

Aranyklinika – A név kötelez!

Szerettük volna, ha nevünk minden páciensünk számára azonos értékeket közvetít, és az „arany” szó számunkra nagyon sok tartalommal bír.

Munkánk során szeretnénk hűek maradni Arany János, a leggazdagabb szókincsű magyar költő – utcánk névadója – által képviselt sokszínűséghez, valamint a Földön található legnemesebb fém, az arany minőségéhez. Ennek szellemében az Aranyklinikán kulturált környezetben, felkészült orvosok és felszerelt rendelők biztosítják munkánk színvonalának „arany” minősítését. Szolgáltatásaink folyamatos bővítésével minél teljesebb körű egészségügyi ellátást szeretnénk nyújtani Önöknek.

Szegeden, az Aranyklinikán, a belváros szívében, kulturált körülmények között, felszerelt rendelőkben, bejelentkezés alapján, lehetőség szerint várakozás, sorban állás nélkül várjuk Önt. Mégis azt mondjuk, hogy akkor vagyunk elégedettek, ha Önt ugyan pácienseink közt tudhatjuk, azonban mégis csak nagyon ritkán találkozunk. Hiszen ez azt bizonyítaná, hogy sikerült megőriznie egészségét, és ebben talán mi is segíthettünk egy kicsit!

Az Aranyklinka története 1980 januárjában kezdődött egy felsővárosi panelházban. Lépésről lépésre, évtizedek munkája alatt alakult meg a ma is ismert intézmény. 2019-ben már több mint 60 orvos folytat magánrendelést közel 50 szakterületen, jól felszerelt és színvonalas rendelőinkben. Idővonalunk segítségével áttekintheti egészségügyi intézményünk történetét a kezdetektől egészen napjainkig. Az Aranyklinika orvoscsapata több, mint 50 profil együttes jelenlétéből adódó lehetőségeket maximálisan kihasználja. A hozzánk forduló betegek panaszaik orvoslására speciális szakterületeket vehetnek igénybe. A hagyományos vizsgálati módszereken túl olyan különleges szolgáltatásokat is kínálunk, melyet csak vezető egészségügyi intézmények tudnak jelenleg nyújtani.

Aranyklinika
Szeged, Arany János u. 14
www.aranyklinika.hu

 • Elérhetőségek

  Jól felszerelt rendelőnkben várjuk Önöket, bejelentkezés alapján, lehetőleg várakozás nélkül!
  Kapcsolat
 • Hírek

  Tekintse meg legfrisebb híreinket! Legújabb akcióinkat, vizsgálatainkat, ajánlatainkat itt találja!
  Tovább a hírekre
 • Galéria

  Engedjék meg, hogy körbevezessük Önöket klinikánkon, egy virtuális séta keretében.
  Tovább