fbpx

Magunkról

Köszöntjük az Aranyklinikán!

A kiegyensúlyozott, boldog élet alapja az egészség, úgy saját magunk, mint szeretteink vonatkozásában. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk, hogy a gyógyítás mellett az egészségmegőrzésben is hatékonyan segíthessünk. Éppen ezért szakrendeléseink mellett a prevenciót szolgáló szűrőcsomagjaink is elérhetőek.

Aranyklinika – minden(ki) együtt az egészséghez

Klinikánkon közel 140 főt számláló egészségügyi személyzet dolgozik együtt nap, mint nap, több, mint 60 szakterületen – ezek azonban „csak” számok. Ami igazán fontos, hogy hozzájáruljunk egy egészségesebb, boldogabb társadalomhoz. Hogy Ön egészségesebb, boldogabb, teljesebb életet élhessen, mint a velünk való találkozás előtt. Ezek a célok mit sem változtak klinikánk 1980-as megalapítása óta.

A régióban kiemelkedően magas orvoslétszám – 100 feletti- megteremti annak a lehetőségét, hogy Önt a területen leginkább tapasztalt szakember segítse a gyógyulásban.

Pácienseink részére Szeged szívében, felszerelt rendelőinkben kínálunk egyénre szabott terápiát. Mégis akkor vagyunk igazán elégedettek, ha úgy óvhatjuk az egészségét, hogy ehhez nem szükséges túl gyakori találkozás. Ez bizonyítja, hogy a gyógyítás mellett az egészsége megőrzéséhez is eredményesen hozzá tudtunk járulni.

Aranyklinika Vezetőség

 • Elérhetőségek

  Jól felszerelt rendelőnkben várjuk Önöket, bejelentkezés alapján, lehetőleg várakozás nélkül!
  Kapcsolat
 • Hírek

  Tekintse meg legfrisebb híreinket! Legújabb akcióinkat, vizsgálatainkat, ajánlatainkat itt találja!
  Tovább a hírekre
 • Galéria

  Engedjék meg, hogy körbevezessük Önöket klinikánkon, egy virtuális séta keretében.
  Tovább