fbpx

Egészségpénztárak

Az egészségpénztár igénybevételének feltételei: egészségpénztári kártyát nem áll módunkban elfogadni, fizetés kizárólag készpénzben vagy bankkártyával lehetséges. A kezelési költségeket a biztosító számla ellenében visszatéríti a páciens részére. Az Aranyklinika több különböző egészségbiztosítási pénztárral áll kapcsolatban, így intézményünk saját szolgáltatásairól kiállított számlát (laborvizsgálatok, allergia tesztek, szűrések, genetikai vizsgálatok, stb.) az egészségpénztár elfogadja.

Szakorvosi vizsgálatról csak abban az esetben tudunk egészségpénztári számlát kiállítani, amennyiben a szakorvosnak is van szerződése az adott pénztárral. A vizit alkalmával érdeklődjön a szakorvosnál.

Kérjük, amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, legyen Önnél az egészségpénztári tagságot igazoló dokumentum (kártya), mely alapján kiállíthatjuk a számlát. Amennyiben nem találja saját egészségpénztàri biztosítjàt kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatàrsainkkal és mi szerződünk az Ön partnerével is.

Szerződött partnereink: