• Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

 • Parodontológus fogszakorvos és általános fogorvos
 • bejelentkezés alapján (aranyklinikafogaszat@gmail.com)
  • Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. A diploma megszerzése után a fogászat egy speciális területével a fogágybetegségek kezelésével kezdtem el foglalkozni. Rezidens fogorvosként dolgoztam a szegedi egyetem Parodontológiai osztályán 1,5 évig, ahol gyakorlati és oktatói tevékenységet folytattam. Tanulmányaimat és munkámat Kecskeméten a DRKISSDENT parodontológiai és implantológiai magánrendelőben Dr Kiss Endre parodontológus szakorvos vezetésével folytattam, ahol a mai napig is dolgozom. Rengeteg gyakorlati tapasztalatot szerezhettem, megismerkedtem a fogászat ezen speciális területének diagnosztizálásával, gyógyításával, a legújabb kezelési technikákat sajátítottam el. Sikeres parodontológiai szakvizsgát tettem 2013-ban.  Elméleti tudásomat azóta is rendszeresen szakmai továbbképzéseken bővítem ,ahol a legújabb anyagokkal, technikkákkal ismerkedhetem.

   2 évet dolgoztam a kecskeméti megyei kórház szájsebészeti osztályán, ahol gyakorlatot szereztem a szájsebészeti beavatkozások terén.

   1,5 évet dolgoztam Hódmezővásárhelyen,  ahol főleg konzerváló fogászati és fogpótlástani kezeléseket végeztem.

   Fő szakterületem a fogágybetegségek kezelése, a saját fogak megőrzését tartom a legfontosabbnak. Fogmegtartó kezeléseknél a legújabb technikai és esztétikai elvárásoknak megfelelően dolgozom. Fontosnak tartom az elvesztett fogak pótlását, hagyományos fogpótlások, vagy műgyökér beültetés segítségével. A szájsebészeti beavatkozásokat  a legkisebb traumával járó módszerekkel, a fogágy és csont maximális megőrzése mellett.

   A fogágybetegség fájdalmatlan betegség, csak nagyon súlyos formájában járhat fájdalommal, amikor a fogágy pusztulása már olyan mértékű, hogy a fogak elvesztésével jár. A rendszeres fogászati szűrővizsgálat rendkívül fontos!