• Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Fogászat

  • Az Aranyklinikán rendelő fogorvosok valamennyi fogászati problémára megoldást tudnak adni. Általános fogászati és parodontológia szakrendelésünk keretében az egyszerűbb beavatkozásoktól az összetettebb panaszok kezeléséig valamennyi problémára tudunk megoldást adni: Gyógyítjuk a fogágybetegséget, amely a felnőtt magyar lakosság több, mint 90%-át érinti. A parodontológiai kezelések, a tömés és húzás mellett végzünk esztétikai beavatkozásokat és szájsebészeti műtéteket is. Fogszabályozás szakrendelésünkön a fogak, fogmedercsontok és az állcsontok korrekcióját végezzük. Ez történhet kivehető- illetve rögzített készülékkel. Nagyon fontos számunkra, hogy a legharmonikusabb eredményt kapjuk a fogszabályzás után, ezért arra törekszünk, hogy tökéletes eredményt érjünk el a kezelés során.
   Fogászat

   Új fogászati rendelő

   Fogorvos

   fogorvos, fogászat, parodontologia, ínysorvadás, fogágybetegség, fogszabályozás, fájdalommentes, tömés, fogpótlás, fogfehérítés, szájsebészet, ínygyulladás, ínyvérzés, fogkőeltávolítás, implantátum, fogfájás, fogékszer, fogszabályozás, ferde fogak, belső fogszabályozás, láthatatlan fogszabályozó, kusza fogsor, gyors fogszabályozás, fogszínű fogszabályozó, esztétikus fogszabályozó, szép fogsor, kiálló fogak, felnőtt fogszabályozás, gyerek fogszabályozás, lágy erejű fogszabályozás, szabályos fogsor, színes fogszabályozó, olcsó fogszabályozás, éjszakai fogszabályozás


  Szakrendelések


  • Laborvizsgálatok

   Teljeskörű laboratóriumi vizsgálatok, a hét minden napján, beutalóval csak vérvételi díj ellenében. Eredmények akár 48 órán belül!
   Tovább
  • Szűrőcsomagok

   Segítünk megőrizni egészségét! Komplett női és férfi szűrővizsgálati csomagok magánszemélyeknek és cégeknek.
   Tovább
  • Specialitások

   Az Aranyklinikán egyedülállóan sokféle vizsgálatot kínálunk Önöknek! Tekintse meg különleges vizsgálatainkat!
   Tovább