fbpx

Várakozás nélküli vérvétel, bizonyos járóbeteg szakrendelések mellett!

Figyelem! Ez a hír több, mint 2 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
  • 2020-04-23
  Várakozás nélküli vérvétel, bizonyos járóbeteg szakrendelések mellett!

  Új cikk érhető el ebben a témában!

  Az alábbi bejegyzés elavult információkat tartalmazhat. A friss bejegyzés megtekintéséhez kattintson a tovább gombra!

  Az Ön maximális biztonsága mellett a laborvizsgálatok teljes palettája továbbra is elérhető, bizonyos járóbeteg szakrendelések mellett! Érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

  Jelen helyzetben is meg tudjuk teremteni Ön számára a biztonságos vérvétel lehetőségét. A fix időpontra történő bejelentkezés garantálja a kontaktusok számának minimalizálását. Szakképzett munkatársaink a járványügyi szabályokat betartva végzik a vérvételt gyermek és felnőtt Pácienseink részére egyaránt. Kérjük a vérvételre egyedül érkezzen. Amennyiben légúti fertőzés tüneteit észleli magán (láz, köhögés, torokfájás), kérjük későbbi időpontra halassza a vérvételt.

  A telefonos konzultáció, az online konzultáció és a koronavírus gyorsteszt bevezetése mellett, a távkonzultáción keresztül nem megoldható szakrendeléseket fokozatosan ismét elérhetővé tesszük. Az elérhető rendelések listájáról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén! Ha call centerünk nem tud konkrét időpontot felajánlani, iratkozzon fel várólistánkra és üresedén esetén azonnal értesítjük!

  Együtt, felelősséggel,
  Aranyklinika