fbpx

Új! ABPM bevezető áron!

Figyelem! Ez a hír több, mint 8 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
  • 2016-07-05
  Új! ABPM bevezető áron!
  Figyelem! Ez a hír több, mint 8 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

  Az ABPM (Ambulatory Blood Pressure Monitor) egy olyan eszköz, mellyel a vérnyomást a mindennap megszokott körülmények között lehet monitorozni. A készülék által mért eredményt a levétel után szakorvos értékeli. A módszer segítségével a rövid ideig tartó vérnyomás kiugrások rögzítésére, illetve a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek beállítására is lehetőség van. 2016 júliusában az ABPM vizsgálat bevezető áron érhető el, 9000 HUF helyett 7000 HUF-ért! 

  A vizsgálat előtt vérnyomásmérő mandzsettát helyeznek fel a felkarra, melyet a kisméretű, hordozható mérőeszközhöz csatlakoztatnak. Az eszközt víz nem érheti. Az eljárás teljesen fájdalommentes. 24 óra múlva az orvos szoftver segítségével értékeli  az eredményt.

  Az eszköz működéséhez szükséges 4 db AA ceruzaelemet a betegnek kell biztosítania!

  Érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

   

  Olvasson tovább:

  • ABPM – 24 órás vérnyomásmérés

   Az ABPM (Ambulatory Blood Pressure Monitor) egy olyan eszköz, mellyel a vérnyomást a mindennap megszokott körülmények között lehet monitorozni. Egy hordozható vérnyomásmérő eszközt helyezünk fel a betegre, melyet általában 24 óráig hagyunk fent. A készülék által mért eredményt a levétel után szakorvos értékeli. A módszer segítségével a rövid ideig tartó vérnyomás kiugrások rögzítésére, illetve a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek beállítására is lehetőség van.

Read previous post:
Új vizsgálat a Down-szindróma szűrésére!

A Harmony Prenatális Teszt egy új típusú szűrővizsgálat, mely a terhesség alatt, már a 10. héttől elvégezhető és 99%-nál nagyobb...

Close