fbpx

Megújult NIFTY-teszt, változatlan áron!

Figyelem! Ez a hír több, mint 8 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
  • 2016-07-15
  Megújult NIFTY-teszt, változatlan áron!
  Figyelem! Ez a hír több, mint 8 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

  A NIFTY egy egyszerű, biztonságos, rendkívül pontos prenatális teszt, amely több mint 99%-os érzékenységgel méri a Down-, Edwards-, illetve a Patau-szindrómák kockázatát. További tesztelési lehetőségeket is kínál egyéb triszómiákra illetve bizonyos ivari kromoszóma-rendellenességekre, plusz költségek nélkül. Ezen felül opcionálisan mikrodeléciós szindrómák tesztelésére is van lehetőség. A teszt már a terhesség 10. hetében is elvégezhető. Ha a kismama kéri, a NIFTY-teszttel a gyermek neme is megállapítható.

   

  Miért válassza a NIFTY-tesztet?

  • Biztonságos: nem invazív, nem áll fenn a vetélés kockázata
  • Pontos: Bizonyítottan >99% pontosság a triszómiák esetében
  • Közkedvelt: Mostanáig 1.000.000 feletti NIFTY-tesztet végeztek világszerte
  • Gyors: 5-7 munkanap alatt kész az eredmény
  • Ikerterhességek esetén is alkalmazható (kizárólag az alap panel)
  • Az egyéb szűrési lehetőségeket (magzat neme, egyéb triszómiák illetve a nemi kromoszómák számbeli eltérései) felár nélkül kínálja

   

  Olvasson tovább:

  • Genetikai vizsgálat a terhesség alatt: NIFTY-teszt

   A világ vezető nem invazív prenatális magzati triszómia tesztje, a Down-, Patau-, Edwards-szindróma és számos más kromoszóma-rendellenesség kimutatására, mellyel összesen 18 féle szindróma mutatható ki. A vizsgálatot anyai vérből, a terhesség ideje alatt végezzük.

  Kapcsolódó szakrendelések

Read previous post:
Lisztérzékenység kivizsgálása az Aranyklinikán!

Az Aranyklinikán lehetőség van a lisztérzékenység teljeskörű kivizsgálására! A glutén fogyasztásakor, az arra fogékony egyénben, nem-ismert környezeti tényezők (pl. vírusinfekció,...

Close