fbpx

Egészségtudatos nők szűrőcsomag

Figyelem! Ez a hír több, mint 7 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
  • 2017-12-03
  Egészségtudatos nők szűrőcsomag
  Figyelem! Ez a hír több, mint 7 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

  Az emlő- és petefészekrák hazánkban a nők leggyakoribb rosszindulatú daganata. Az ilyen jellegű megbetegedések egy része öröklődő genetikai mutációs hajlamra vezethetők vissza. 2017. december 4. és 15. között bejelentkező nők rendkívül kedvezményes áron vehetnek részt komplex emlőszűrésünkön! A komplex csomag BRCA 1,2 génvizsgálatot, manuális-tapintásos vizsgálatot, mindkét emlő és nyirokrégió ultrahang vizsgálatát is tartalmazza, 192000 HUF helyett 107000 HUF áron. A részletekért olvasson tovább!

  A legtöbb ilyen mutációt a BRCA gének hordozzák. Az esetek többségében ez a mutáció 5 génben fordul elő, a vizsgálat erre az 5 leggyakoribb génre terjed ki.

  A genetikai vizsgálatot emlő ultrahang vizsgálat egészíti ki, így komplex emlőszűrésen esik át az, aki kedvezményes csomagunkat igénybe veszi!

  Az emlő daganatainak szűrésére nem elegendő a rutinszerűen elvégzett tapintásos vizsgálat. Az orvos és a beteg által észlelt daganatok mérete általában meghaladja a 2 cm-t! Ilyenkor nyújt segítséget az emlő ultrahangos vizsgálata, mellyel kíméletes módon az emlődaganatokon kívül több más rendellenesség is felismerhető. Az ultrahang nagy előnyei közé tartozik, hogy a szervezetet semmilyen sugárterhelés nem éri, így korlátlan számban megismételhető. A mellek ultrahangos diagnosztikája bizonyos esetekben pontosabb képet adhat az emlővel kapcsolatos rendellenességekről, melyeket fizikális vagy mammográfiás vizsgálat során derítettek fel.

  Csomag tartalma:

  1. BRCA 1,2 génvizsgálat
  2. Komplex emlőszűrés (manuális-tapintásos vizsgálat, mindkét emlő és a nyirokrégiók ultrahang vizsgálata, leletkiadás, terápiás javaslat)

   

  Csomag ára: 192.000 Ft helyett 107.000 Ft

Read previous post:
Fájdalommentes HIV-teszt akciós áron

Az AIDS világnapja alkalmából 2017. december 1. és 15. között bejelentkezők akciós áron, 6000 HUF helyett 4000 HUF áron vehetik...

Close