fbpx

Bőrfiatalító kezelések műtét nélkül szálbehúzásos technikával az Aranyklinikán!

Figyelem! Ez a hír több, mint 3 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
  • 2021-02-27
  Bőrfiatalító kezelések műtét nélkül szálbehúzásos technikával az Aranyklinikán!
  Figyelem! Ez a hír több, mint 3 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

  Mik is azok a szálak és hogyan működnek?

  A polidioxanone természetes, felszívódó biofonalak a bőrbe juttatva ott fokozzák a bőr keringését és az anyagcseréjét, valamint aktiválják a bőr természetes kollagén termelését, melynek hatására megemeli a szöveteket, feszesíti, fiatalososabbá, üdébbé válik a bőr és kisimulnak a finom ráncok. Igény szerint kombinálható botox-szal végzett vagy hyaluronsavas ráncfeltöltő kezelésekkel is. 

  Hogyan történik a kezelés?

  Az első kezelést minden esetben megelőzi egy személyes konzultáció, mely során felmérjük a páciens igényeit. Amennyiben a páciens alkalmas a szálbehúzásos kezelésre, úgy helyi érzéstelenítő krémet helyezzük fel a bőrre. A bioszálakat tűszúrásos technikával fogjuk a bőrbe elhelyezni, ahol a szálak pár héten belül beindítják a bőr saját kollagén termelését.

  Milyen esetekben javasolt a kezelés? 

  Leginkább finom ráncok, enyhén megereszkedett bőr esetében, főleg a 35 és 60 év közötti korosztályban ajánlott ez a módszer. A szálak segítségével javítható az arc (például a szem körüli terület, az állszeglet, orcák) valamint a nyakbőr, illetve egyéb testtájak rugalmassága, teltsége. A bőr üdébb és fiatalosabb megjelenésű lesz.

  Mennyi ideig tart a hatása?

  A bőr kollagén termelés a kezelés után indul be és 3-4 hónappal később várható látványos változás. A kezelés hatása körülbelül 1,5-2 évig észlelhető és biztonsággal ismételhető. 

  Szükséges-e a kezelés után bármire odafigyelni?

  A kezelést követően egy hétig kerülje az erős fizikai munkát, az arcmasszázst, kozmetikai nagykezeléseket, illetve egy hónapig kerülendő a napozás és szoláriumozás is. 

  Mennyi időt vesz igénybe a kezelés? 

  Az első alkalmat minden esetben megelőzi egy orvosi vizsgálat és konzultáció, mely során felmérjük az Ön igényeit és megtervezzük az Ön számára legideálisabb kezelést. Maga a kezelés körülbelül 40-60 percet vesz igénybe. 

  Milyen esetekben nem végezhető el a kezelés?

  A kezelést nem végezzük terhesség és szoptatás alatt, 18 éven aluliaknak, véralvadási zavarban, egyes neurológiai és autoimmun betegségben szenvedő páciensek esetében. Nem végezhető a kezelés zajló lázas állapot esetében sem gyulladt, beteg bőrfelületen.

Read previous post:
Az Aranyklinika ismét fogadja külföldi pácienseit!

Az Aranyklinika 2021.02.22-től ismét fogadja a külföldről érkező, illetve külföldön élő pácienseit! Feltétele, hogy a páciens 4 napon belül levett,...

Close