fbpx

Új rendelési rend az Aranyklinikán!

Figyelem! Ez a hír több, mint 4 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
  • 2020-03-26
  Új rendelési rend az Aranyklinikán!
  Figyelem! Ez a hír több, mint 4 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

  Új cikk érhető el ebben a témában!

  Az alábbi bejegyzés elavult információkat tartalmazhat. A friss bejegyzés megtekintéséhez kattintson a tovább gombra!

  Prof. Dr. Novák Zoltán: Az élet hihetetlenül felgyorsult a koronavírus járvány kapcsán. Az én koromban már szokatlan ezt megélni, de azért igyekszem felvenni a ritmust. Azért írom ezt, mert a honlapunkon szereplő és általam néhány nappal ezelőtt kitett hirdetmény máris idejét múlta.

  Elsősorban az Önök, valamint munkatársaink érdekében, az Önökért és értük érzett felelősségünk miatt a klinikánk vezetősége úgy döntött, hogy a személyes találkozásokat a minimálisra szorítjuk, hogy a járvány terjedésének lassításához ezzel mi is próbáljunk hozzájárulni. Tudjuk, hogy nem minden magánklinika jár el így, de véleményünk szerint az előbb említett célok, az Önök és munkatársaink biztonsága, minden gazdasági kérdést felülírnak. Ugyanakkor nem szeretnénk elengedni az eddig hozzánk hűséges és új betegeink kezét sem, és megfosztani Őket szakorvosaink által nyújtott segítségtől ebben a nehéz helyzetben. Ezért elsősorban rendkívül innovatív fiatal vezetőségünk gyors és szakszerű munkájának eredményeként elindítottuk a telefonos konzultációnk rendszerét, amit hamarosan informatikus csapatunknak köszönhetően egy még fejlettebb, online konzultációs lehetőség fog követni. Sokat tűnődtünk azon, hogy ezt milyen formában, térítésmentesen vagy fizetés ellenében tegyük. Munkatársaink hosszú távú megtartása, akik rengeteget dolgoznak azon a járvány közepette is, hogy a „távkonzultáció” zökkenőmentesen működjön, végül a térítéses forma bevezetését indokolta.

  Az első ilyen alkalom, sok évtizedes szakmai pályafutásom rendkívül újszerű és izgalmas kísérlete volt. Az első tapasztalatok rendkívül pozitív érzéseket váltottak ki bennem. Megbizonyosodtam, hogy az újszerű helyzetben alkalmazott valóban új eljárás a betegek teljes megelégedésére működött, és jó volt érezni, hogy még ilyen formában is tudtunk segítséget nyújtani. Tudniuk kell, hogy az Aranyklinika működik folyamatosan tovább, minden szakterület részéről egyre több olyan kollégánk van, akik ehhez a telefonos konzultációs lehetőséghez csatlakoznak, így bátran keressenek bennünket. Ne féljenek az új megoldástól, majd meglátják, szokatlan, de járható út. A vérvételek egyelőre zavartalanul működnek, és olyan lehetőségeket teremtettünk, hogy Önök még egymással sem találkoznak, tehát a fertőződés lehetősége nálunk minimálisnak mondható.

  Kérem, hogy folyamatosan kövessék az Aranyklinika honlapját és facebook oldalát, tájékoztatjuk Önöket az aktuális változásokról és igyekszünk olyan hasznos információkkal szolgálni, ami egyes betegcsoportok számára valóban létfontosságú lehet.

  Mi dolgozunk tovább az Önök szolgálatában és biztosak vagyunk abban, hogy közösen át fogjuk vészelni ezt az időszakot. Azt várom, hogy a járvány elmúltával újult erővel, a régi vagy remélhetőleg még annál magasabb színvonalon szolgálhassuk Önöket. Vigyázzanak magukra, és tartsák be a fertőzés elkerülését célzó szabályokat!

Read previous post:
Klinikánkon elérhető a telefonos konzultáció!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Jelen helyzetben - a hatósági javaslatokkal összhangban - ez...

Close