fbpx

Szűrővizsgálati csomagok férfiak részére továbbra is kedvezményes áron!

  • 2021-06-18
  Szűrővizsgálati csomagok férfiak részére továbbra is kedvezményes áron!

  A prosztatarák a férfiak körében a második leggyakoribb rosszindulatú daganat. Gyakran tünetmentes a betegség korai stádiumában, pedig ilyenkor van lehetőség a teljes gyógyulást biztosító kezelésre. Márciusban elindult az Aranyklinika Férfiegészség-központja, ahol teljeskörű szűrővizsgálati csomagokkal várjuk Pácienseinket. A vizsgálatokat lehetőség szerint várakozás nélkül, nyugodt, csendes környezetben, szakmailag elismert orvosok végzik. A szűrés elsősorban 40 év feletti férfiaknak ajánlott, illetve azoknak, akik vizeléssel kapcsolatos problémával küzdenek.

  Az alap szűrőcsomag tartalmaz urológiai szakvizsgálatot ultrahanggal, valamint különböző laborvizsgálatokat, amelyekhez a mintavétel egy alkalommal történik meg. A vizelet mintavétel még indulás előtt otthon, vagy akár klinikánkon is elvégezhető, viszont nagyon fontos hogy reggeli első vizeletből kell történjen!

  Az emelt szűrőcsomag az urológiai szakvizsgálaton kívül laborvizsgálatokat és uroflowmetria (vizeletáramlás mérés) vizsgálatot tartalmaz. A vizsgálatra telt hólyaggal kell érkezni, a reggeli első vizelet mintavétel a laboratóriumban, a vizeletáramlás mérés után fog megtörténni.

  • Férfiegészség-központ

   További információért kattintson a Tovább gombra!

Read previous post:
Post-Covid szűrővizsgálati csomagok elérhetők az Aranyklinikán!

Post-Covid szűrővizsgálati csomagok elérhetők az Aranyklinikán! A szűrőcsomagjaink segítségével, a COVID-19 fertőzésen átesettek átfogó képet kaphatnak az esetlegesen kialakult szövődményekről.

Close