fbpx

Ránctalanító kezelés 25% kedvezménnyel 2020. február 21-ig

Figyelem! Ez a hír több, mint 4 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
  • 2020-01-16
  Ránctalanító kezelés 25% kedvezménnyel 2020. február 21-ig
  Figyelem! Ez a hír több, mint 4 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

  Hogyan hat az intradermálisan beadott ránctalanító kezelés?

  A ránctalanító kezelés az ideg-izom összeköttetésekben gátolja a hírvivő molekulák felszabadulását. A gátlás eredménye az adott izom átmeneti bénulása és a ráncok kisimulása. A kezelés során javíthatóak a szemkörüli ráncok (szarkalábak), a homlokon lévő hosszanti és a szemöldökök közti függőleges ráncok (mérges ráncok).

  Mennyi ideig tart a hatása?

  A kezelés hatása az injekciózást követő 3-5 nappal már érezhető, de a maximális hatás 2 hét után észlelhető. Az első kezelés hatása 3-6 hónapig tart, ezt követően biztonsággal ismételhető a kezelés.

  TUDTA-E?
  Minél többször ismételjük a kezelést, annál tovább tart a hatása.

  Szükséges-e a kezelés után bármire odafigyelni?

  A kezelést követően néhány óráig nem javasolt a lapos párnán fekvés, az első 48 órában kerülendő a sportolás, szaunázás és szoláriumozás, illetve egy hétig az arcmasszázs, kozmetikai nagy kezelések kerülendőek.

  Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

  Az első alkalmat minden esetben megelőzi egy orvosi vizsgálat és konzultáció, mely során felmérjük az Ön igényeit és megtervezzük az Ön számára legideálisabb kezelést. Maga a kezelés a konzultációval együtt körülbelül 20 percet vesz igénybe. A helyi bőrérzéstelenítés igény szerint további 30 percet vesz igénybe.

  Milyen esetekben nem végezhető el a kezelés?

  A kezelést nem végezzük terhesség és szoptatás alatt, 18 éven aluliaknak, véralvadási zavarban, egyes neurológiai és autoimmun betegségben szenvedő páciensek esetében (pl. myasthenia gravis). Nem végezhető a kezelés zajló lázas állapot esetében sem gyulladt, beteg bőrfelületen.

  Jelentkezzen be 2020. február 21-ig!

  Ránctalanító kezelésre 25% kedvezményt adunk a megjelölt időpontig!

Read previous post:
Ünnepi nyitvatartás 2019

Kellemes ünnepeket és egészségben gazdag új évet kíván Önnek az Aranyklinika minden dolgozója! Reméljük, hogy az Új esztendőben is hozzájárulhatunk...

Close