fbpx

Rákos megbetegedések, tünetek, terápia – folytatódik az Aranyklinika ingyenes előadássorozata

Figyelem! Ez a hír több, mint 10 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
  • 2014-11-24
  Figyelem! Ez a hír több, mint 10 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

  Az Aranyklinika őszi Egészségmegőrzés a családban című ingyenes előadássorozatának következő időpontja 2014. november 26.  Az Aranyklinika vendége ezúttal  dr. Valicsek Erzsébet egyetemi tanársegéd, onkológus, akivel arról beszélgetünk, melyek a rákos megbetegedések tünetei, milyen szűrővizsgálatokon tanácsos részt venni, és milyen terápiás módszerek alkalmazhatók az egyes megbetegedéseknél.

  Az előadássorozat háziasszonya Nyemcsok Éva Eső újságíró, az SZTE MédiaCentrum munkatársa. A program ingyenes, minden alkalommal 18 órakor kezdődik, helyszíne az Aranyklinika: Szeged, Arany János utca 14. Az előadásokon – ahol az érdeklődők kérdezhetnek is az orvosoktól – a részvétel ingyenes.

  Decemberben is lesz vendége az Aranyklinikának: december 10-én, szerdán este 6 órától Várkonyi Ágnes professzorral ,csecsemő-és gyermekgyógyász, gasztroenterológus, gyermek gyermek gasztroenterológus szakorvossal beszélgetünk az emésztőrendszeri megbetegedésekről .

  Az előadássorozat háziasszonya Nyemcsok Éva Eső újságíró, az SZTE MédiaCentrum munkatársa. A program ingyenes, minden alkalommal 18 órakor kezdődik, helyszíne az Aranyklinika: Szeged, Arany János utca 14. Az előadásokon – ahol az érdeklődők kérdezhetnek is az orvosoktól. A részvétel ingyenes.

  SZTE-Info

Read previous post:
Újra autogén tréning az Aranyklinikán!

Vezető szakorvosunk, Professzor Dr. Engelhardt József vezetésével november 17-én (hétfőn) indul új tréningünk, melyre várjuk a jelentkezőket. Az autogén tréning...

Close