fbpx

Megnyitottuk megújult recepciónkat!

Figyelem! Ez a hír több, mint 1 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
  • 2021-02-08
  Megnyitottuk megújult recepciónkat!

  Örömmel értesítjük pácienseinket, valamint minden partnerünket, hogy az Aranyklinika recepciója az Önök kényelmének érdekében teljesen megújult! Az átépítés során az előtér alapterülete duplájára nőtt, ezáltal a várótermi ülőhelyek száma is megemelkedett, valamint a recepciós pultnál történő ügyintézés is kényelmesebb, gyorsabb lett. Továbbra is minden alkalommal kötelező az elektronikus regisztráció.

  Orvosaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy pácienseinket az előre lefoglalt időpontjukban fogadják, így minimalizálva a várakozási időt. Ennek ellenére törekszünk arra, hogy a váróban eltöltött időt kényelmesen, nyugodt körülmények között töltsék el, melynek érdekében tágas, klimatizált váróteremmel, kellemes háttérzenével, ingyen WiFi-vel, vízgéppel, valamint hamarosan eredeti Dallmayr kávégéppel kedveskedünk a hozzánk látogatóknak.

  Felhívjuk koronavírus tesztre érkező pácienseink figyelmét, hogy a mintavétel helye továbbra is a szokott helyen, elkülönítve a járóbeteg ellátástól, az utcáról közvetlenül megközelíthető! Tesztre érkezve kérjük semmiképpen ne használják főbejáratunkat!

  Várjuk rendelőnkben!

  Üdvözlettel: Aranyklinika Vezetőség

Read previous post:
Egyedülálló lehetőség Szegeden! Klinikánk szombaton is megnyitja kapuit!

Vérvételre, szakorvosi vizsgálatra van szüksége, de hétköznap nem tudja beütemezni? Mostantól ez sem probléma! Az Aranyklinikán lehetőség van szombati napon is...

Close