fbpx

Izzadás tartós megoldása 20% kedvezménnyel! Ne érezze magát zavarban, ha itt a jó idő!

Figyelem! Ez a hír több, mint 5 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
  • 2019-06-03
  Izzadás tartós megoldása 20% kedvezménnyel! Ne érezze magát zavarban, ha itt a jó idő!
  Figyelem! Ez a hír több, mint 5 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

  Új! Izzadás kezelése az Aranyklinikán! Június 14-ig bejelentkező pácienseink bevezető akciónk keretében 20%-kal csökkentett áron vehetik igénybe az Aranyklinika izzadás elleni kezelését! Bővebb információért olvasson tovább vagy érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

  A nyár hevében Önnek is kellemetlenséget okoz a fokozott hónaljizzadás?

  Van megoldásunk: Hónalji izzadás hatékony, tartós és biztonságos kezelése az Aranyklinikán.

  A fokozott hónalji izzadás befolyásolhatja a mindennapokat és kellemetlen helyzeteket okozhat a magánéletben vagy a munkahelyen egyaránt. A jó hír, hogy a tartós megoldás karnyújtásnyira van. A kezelés nem csak esztétikai, de sok esetben egészségügyi szempontból is szükségessé válhat, mellyel a bakteriális vagy gombás felülfertőződés, illetve a bőrgyulladás kialakulása is megelőzhető. A fokozott izzadás kezelési lehetősége meglehetősen limitált, a leghatékonyabb kezelés egyike az intradermalis vagyis bőrbe adott kezelés, mely hatékonyan és tartósan csökkenti a hónalji izzadást.

  Hogyan hat az intradermálisan beadott kezelés?

  A kezelés az ideg-izom összeköttetésekben és a verejtékmirigyek beidegzéséért felelős kolinerg neuronokban gátolja a hírvivő molekulák -vagy az acetilkolin felszabadulását. A gátlás eredménye – a hónalj esetében – az izzadás csökkenése.

  TUDTA-E?
  A fokozott hónalji izzadás kezelésére már 1996 óta használják az intadermalis készítmény injekciózást.

  Mennyi ideig tart a hatása?

  A kezelés hatása az injekciózást követő 3-5 nappal már érezhető. 2 hét után átlagosan legalább 75%-kal csökken az izzadás mértéke. Minthogy az első kezelés hatása 4-9 hónapig tart, így amennyiben a nyári hónapok előtt alkalmazzuk, úgy egész nyáron kitart a hatása.

  Szükséges-e a kezelés után bármire odafigyelni?

  A kezelést követő 24 órában nem javasolt a dezodorok használata és 2 napig javasolt a fokozott izzadással járó tevékenységek kerülése.

  Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

  Az első kezelést minden esetben megelőzi egy orvosi vizsgálat és konzultáció, mely során átbeszéljük a probléma jellegét és hogy van-e bármilyen olyan fennálló körülmény, mely miatt nem javasolt az Ön esetében az injekciózás. Maga a kezelés a konzultációval együtt körülbelül 30-40 percet vesz igénybe.

  Milyen esetekben nem végezhető el a kezelés?

  A kezelést nem végezzük terhesség és szoptatás alatt, 18 éven aluliaknak, egyes neurológiai és autoimmun betegségben szenvedő páciensek esetében (pl. myasthenia gravis). Nem végezhető a kezelés zajló lázas állapot esetében, sem gyulladt, beteg bőrfelületen.