fbpx

GINOP-6.1.6-17-2018-00285

Figyelem! Ez a hír több, mint 6 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
    • 2018-10-03
    GINOP-6.1.6-17-2018-00285
    Figyelem! Ez a hír több, mint 6 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

    Kedvezményezett neve: Aranyklinika Kft.

    Projekt címe: Képzések megvalósítása az Aranyklinika Egészségügyi és Innovációs Kft.-nél

    Szerződött támogatás összege: 5 187 320 Ft

    Támogatás mértéke (%-ban): 100%

    Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00285

    Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.01.31.

    Projekt tartalmának bemutatása:

    A projekt általános céljaként vállalkozásunk versenyképességének növelését tűztük ki. Célunk még piaci pozíciónk megerősítése és növelése, tevékenységünk minőségének hosszú távú fejlesztése. Munkatársainknak megvan az igénye a folyamatos fejlődésre, ami saját szakmai, emberi értékük, tudásuk elmélyüléséhez is hozzájárul, másrészt olyan értéket teremt cégünk tevékenységében, ami biztosítja hosszútávú dinamikus fejlődésünket. A projekt célcsoportját társaságunk alkalmazottai adják, akik a képzések révén többlettudáshoz jutnak. Közülük 80% középfokú, 20% felsőfokú végzettséggel rendelkezik. A nők és férfiak aránya 90-10%. Az informatikai tudás szintje a dolgozók nagy többségénél a felmérések szerint igenalacsony. A felmérések alapján a napi szinten használt informatikai eszközök használata sem kielégítő a gördülékeny munkavégzéshez. Az általánosan használt szoftverekkel kapcsolatos tudás ugyanúgy fejlesztendő, mint a számítógép napi szintű, általános használatához kapcsolható tudás.

    A következő képzések megvalósítását tartalmazza a projekt:

    • Első lépések a digitális világba – IKER 1. szintű képzés
    • Hatékony munkaszervezés
    • Tárgyalástechnika a gyakorlatban
    • Hatékony együttműködés fejlesztés
    • Válaszd a fontosat! – Időgazdálkodási tréning
Read previous post:
Adatvédelmi szabályzat változás

Tájékoztatjuk, hogy adatkezelési szabályzatunk 2018. május 25-én megváltozott a 2018. május 25-én hatályba lépő Általános Adatvédelmi Rendeletnek (az Európai Parlament...

Close