fbpx

GINOP-5.3.12-19-2020-00443

Figyelem! Ez a hír több, mint 4 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
    • 2020-06-26
    GINOP-5.3.12-19-2020-00443
    Figyelem! Ez a hír több, mint 4 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

    Kedvezményezett neve: Aranyklinika Kft.

    Projekt címe: Foglalkoztatás bővítése az Aranyklinika Kft.-nél

    Támogatás összege: 15 984 121 Ft

    Támogatás mértéke: 70,00%

    A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.08.31.

    Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-00443

    Projekt tartalma: Az Aranyklinika Egészségügyi és Innovációs Kft. a korábbi években számos fejlesztést valósított meg a professzionálisabb betegellátás érdekében. Az elkövetkező évek a számlázás teljes digitalizációjáról, az online felületek élesítéséről, valamint az ellátásszerverzői integrációról fog szólni, miközben rendelőnk fizikai és virtuális megjelenését próbáljuk
    további innovatív megoldásokkal fejleszteni. A telefonos és személyes megkeresések mellett pácienseink elsősorban az online (mobil) felületeinken keresztül fordulnak hozzánk, melyek
    fejlesztése ezért kritikus fontosságú. A naprakész információnyújtás és tájékoztatás mellett az online bejelentkezési, leletközlési és számlázási funkciók fejlesztését tartjuk a legfontosabbnak.

    Jelenleg egy diplomás, főállású szoftverfejlesztővel és több részmunkaidős, valamint gyakornoki státuszú munkatárssal próbáljuk a rendeléseken felmerülő informatikai problémákat elhárítani és a rendelések informatikai hátterét fejleszteni, azonban az ugrásszerűen megnőtt orvosi létszám és a vele együtt növekvő betegforgalom stabil kiszolgálása érdekében elkerülhetetlenné vált a főállású informatikai csapat létszámának bővítése. Csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy a felesleges adminisztrációs köröket automatikus megoldásokkal küszöböljük ki és csökkentsük a terhet a recepciós, adminisztrációs és betegelőjegyző személyzeten. Ebből adódóan projektünk célja, hogy a jelenleg is foglalkoztatott egy fő szoftverfejlesztő mellé három új munkahelyet hozzunk létre, amely két webfejlesztőből (2143 Hálózat- és multimédia-fejlesztő) és egy szoftverfejlesztőből (2142 Szoftverfejlesztő) áll. Az új munkatársak teljes munkaidőben kerülnek foglalkoztatásra.
    A rendelő folyamatos bővítésével szükséges új pozíciók létrehozása, így cégünk humánerőforrás állománya folyamatosan bővülni fog a jövőben is. További célunk, hogy minden újonnan kialakított pozícióra a megfelelő szaktudással és tapasztalattal rendelkező munkavállaló alkalmazását valósítsuk meg, szem előtt tartva a fiatalok szakmai tapasztalathoz segítését is. Meglátásunk szerint a betegellátás gördülékenységét és magas színvonalát stabil informatikai háttérrel lehet csak biztosítani.

    Jelen projekt keretében az Aranyklinika Egészségügyi és Innovációs Kft. 70 %-os támogatási intenzitás mellett 15,98 millió Ft támogatásban részesült az Európai Szociális Alapból.

Read previous post:
Új gyermek gasztroenterológus az Aranyklinikán!

Az Aranyklinika gasztroenterológus csapata újabb kiváló szakorvossal bővült! Dr. Takács Andrea csecsemő és gyermekgyógyász, gyermek gasztroenterológus előzetes egyeztetés alapján várja...

Close