fbpx

GINOP-5.2.4-19-2020-00321

Figyelem! Ez a hír több, mint 4 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
    • 2020-10-15
    GINOP-5.2.4-19-2020-00321
    Figyelem! Ez a hír több, mint 4 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

    Kedvezményezett neve: Aranyklinika Kft.

    Projekt címe: Gyakornoki program megvalósítása az Aranyklinika Kft-nél

    Támogatás összege: 11 935 156 Ft

    Támogatás mértéke: 100%

    Teljes költségvetés: 11 935 156 Ft

    Projekt megvalósítása: 2020. 02. 24. – 2021. 04. 24.

    Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-19-2020-00321

    Projekt összefoglaló:

    Pácienseink elsősorban a telefonos csatornát használják a rendelkezésre álló előjegyzési módok közül (online, email, személyes), ezért a call center fejlesztése kritikus fontosságú. Nagy hangsúly fektetünk az online felületek fejlesztésére is, de nem tudunk a telefonos ügyfélszolgálat fontossága mellett elmenni. A recepción jelenleg is üzemel három elektronikus betegfelvevő terminál (KIOSZK), melyek segítségével a páciensek önállóan is regisztrálhatnak érkezéskor, de tapasztalataink azt mutatják, hogy szükség van egy olyan személyre, aki segíti és gyorsítja a betegfelvétel folyamatát. A naprakész információnyújtás és tájékoztatás mellett az online bejelentkezési, leletközlési és számlázási funkciók fejlesztését tartjuk a legfontosabbnak.

    Folyamatosan bővítjük rendelőink számát is, jelenleg 8 rendelőben tudjuk fogadni a hozzánk érkezőket, melyet idén 12-re szeretnénk bővíteni épületen belüli átszervezéssel, melyet a folyamatosan bővülő profil és vele együtt a növekvő betegszám indokol. A rendelők számának bővítése a betegforgalom növekedését eredményezi, mely folyamatosan nagyobb és nagyobb terhet ró a recepcióra (betegfogadás, fizetés, előjegyzés, stb.) és az adminisztrációra (számlázás, iktatás, elszámolás, stb.), ezért a gördülékeny betegellátás érdekében a dolgozói és a szakorvosi létszámot is folyamatosan növelnünk kell.

    A projekt keretében a gyakornokok munkavégzéséhez szükséges eszközök is beszerzésre kerülnek, ezek:

    • Asztali PC Windows-al 3 db
    • Monitor 3 db
    • Billentyűzet, egér 3db
    • Laptop 1 db
    • Nyomtató 2db
    • Multifunkciós nyomtató 2 db
    • Scanner 1 db
Read previous post:
Új szolgáltatás klinikánkon: személyre szabott étrend tervezés

Ha nehézséget jelent, hogy hogyan kezdjen neki az Önnek előírt étrend gyakorlati kivitelezésének, segítséget nyújt ebben az egyéni étrend tervezés...

Close