fbpx

Figyelem: Felújítási munkálatok az Aranyklinikán!

Figyelem! Ez a hír több, mint 2 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
  • 2020-12-16
  Figyelem: Felújítási munkálatok az Aranyklinikán!

  Örömmel értesítjük régi és új pácienseinket, valamint minden partnerünket, hogy az Aranyklinika recepciója az Önök kényelme érdekében teljesen megújul és alapterülete a duplájára nő! Az átépítési munkálatok alatt, 2020.12.21. és 2021.01.15. között klinikánkon zavartalanul folyik a járóbeteg ellátás! Laboratóriumunk továbbra is a megszokott keretek között üzemel. A munkálatok okozta esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

  A felújítás ideje alatt klinikánk főbejáratát nem tudják használni, kérjük, hogy a koronavírus teszten kívül minden esetben az udvari bejárási lehetőséget használják. A hátsó bejárat megközelítéséhez kövessék a kihelyezett tájékoztató táblák iránymutatását! Az alábbiakban fotókkal is szemléltetjük a megközelítés útvonalát! Recepciónk a felújítás ideje alatt az alagsori váróban található, mely a hátsó bejáraton keresztül közelíthető meg.

  Felhívjuk koronavírus tesztre érkező pácienseink figyelmét, hogy a mintavétel helye továbbra is a szokott helyen, elkülönítve a járóbeteg ellátástól, az utcáról közvetlenül megközelíthető! Tesztre érkezve kérjük semmiképpen ne használják az udvari bejárási lehetőséget!

  Bízunk benne, hogy az átalakítás következtében még kényelmesebbé és gyorsabbá válik a recepción szükséges adminisztráció!

  Köszönjük megértésüket!

  Üdvözlettel: Aranyklinika Vezetőség.

Read previous post:
Szombati munkanapon telefonos ügyfélszolgálatunk elérhető!

Tájékoztatjuk kedves pácienseinket, hogy a szombati munkanapon (2020.12.12) klinikánk zárva tart, ezáltal nincs járóbeteg ellátás, sem laboratóriumi vizsgálatok. Telefonos ügyfélszolgálatunk 8...

Close