fbpx

Felhívás aknéval kapcsolatban végzett klinikai vizsgálatban történő részvételre

Figyelem! Ez a hír több, mint 5 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
  • 2016-06-24
  Felhívás aknéval kapcsolatban végzett klinikai vizsgálatban történő részvételre

  Az Aranyklinika klinikai vizsgálatot folytat egy új, a közönséges akne (pattanás) kezelésére szolgáló gyulladáscsökkentő készítmény hatékonyságának és helyi tolerálhatóságának értékelésére.

  Ennek az új, az arcon előforduló közönséges pattanás helyi kezelésére alkalmas, GÉL formájában kiszerelésre kerülő, gyulladáscsökkentő szernek a fejlesztését egy svájci vállalat végzi. A klinikai vizsgálat keretében Önnek lehetősége nyílik ezt a szert ingyen kipróbálni, miközben munkatársaink a szer hatékonyságát vizsgálják! Amennyiben megfelel az alkalmassági kritériumoknak, ne késlekedjen, jelentkezzen a vizsgálatra, hiszen a lehetséges résztvevők létszáma véges!

   

  Alkalmassági kritériumok:

  • 14-17 év közötti serdülő fiú
  • 18-30 év közötti felnőtt férfi vagy nő
  • Enyhe és középsúlyos pattanások az arcon (nem több, mint 50 darab)
  • Jó általános egészségi állapot
  • A beteg részt tud venni 6 járóbeteg viziten egy 3,5 hónapos (14 hetes) időszak alatt

   

  Utazási költségeit megtérítjük és a 14 hetes időszak alatt a vizsgálatoknak költsége nincs.

  Bővebb felvilágosításért hívja az Aranyklinika központi telefonszámát és keresse Gyurik Tímeát hétköznapokon 8-16 óra között.

  Jó egészséget kívánunk!

Read previous post:
Családi akció az Aranyklinikán!

Május 15 a család nemzetközi napja, ezért az Aranyklinika május hónapra (május 31-ig) családi akciót hirdet, melynek kertében az apasági...

Close