fbpx

Covid PCR eredmény 24 órán belül, akár hétvégén is!

Figyelem! Ez a hír több, mint 1 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
    • 2021-06-09
    Covid PCR eredmény 24 órán belül, akár hétvégén is!

    Klinikánkon elérhető Covid PCR vizsgálat 24 órán belüli leletközléssel. Optimális választás lehet nyaraláshoz, vagy orvosi beavatkozások elvégzése előtt. A PCR teszt a szervezetben jelenlevő vírus (akut tünetmentes/tünetes fertőzés) örökítő anyagának kimutatására alkalmas.

    A mintavétel menete:

    Klinikánkon kialakítottunk egy utcai bejárattal rendelkező mintavételi helyiséget, ahol egyszerre egy Páciens tartózkodhat. A Páciens és a vizsgálatot végző személyzet között plexi fal biztosítja az izolálást, ráadásul ők két külön légterű helyiségben helyezkednek el. A plexin kijelölt nyíláson keresztül, az infekciókontroll szabályait maximálisan betartva, történik a garat mintavétel. Páciensünk ezt követően otthonába távozhat, a vizsgálati eredményeket e-mailben kapja meg.

Read previous post:
Dallmayr kávégéppel kedveskedünk pácienseinknek!

Pácienseink kényelme érdekében recepciónk 2021 februárjában teljesen megújult, alapterülete a duplájára nőtt, várótermi ülőhelyeink száma megemelkedett!

Close