fbpx

Egészségmegőrzés a családban, ingyenes előadássorozat: prof. Dr. Novák Zoltán

Figyelem! Ez a hír több, mint 9 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
  • 2014-05-06
  Egészségmegőrzés a családban, ingyenes előadássorozat: prof. Dr. Novák Zoltán

  Tény, hogy az egészségmegőrzés egyre nagyobb szerepet kap életünkben, és mindenki sokat tehet azért akár szülőként, akár nagyszülőként, hogy boldog, teljes, egészséges, kiegyensúlyozott életet éljen. Fontos a családtagok egészsége is: ha törődünk velük és odafigyelünk rájuk, számos betegség kialakulását előzhetjük meg. Elengedhetetlen ez az olyan családokban, amelyekben halmozottan fordulnak elő a felmenő generációknál krónikus betegségek.

  A szegedi Aranyklinika Egészségmegőrzés a családban című, ingyenes előadássorozatával az egészséges életmódhoz kíván hozzájárulni. A tavaszi programsorozat előadói nagy tapasztalattal rendelkező szakorvosok, a szakterületükön elismertek, és nap mint nap sokat tesznek pácienseik egészségéért, gyógyulásáért. A szegedi Aranyklinika Egészségmegőrzés a családban című, tavaszi, ingyenes előadássorozatának helyszíne az Aranyklinika (6720 Szeged, Arany János utca 14.).

  Az Aranyklinika következő vendége május 7-én, szerdán 18 órától prof. Dr. Novák Zoltán csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos, gyermek-tüdőgyógyász szakorvos.

  Témák:

  • Allergiás és asztmás betegségek – az allergia és az asztma kivizsgálása.
  • Megelőzhető-e a betegség?
  • Gyógyítható-e?
  • Szükség van-e életmódbeli változtatásokra, és ha igen, melyek ezek?

  A beszélgetést Nyemcsok Éva Eső újságíró vezeti.

Read previous post:
Akció: csecsemőkori ultrahang szűrés

Hasi és kismedencei ultrahang Reflux betegség ultahang vizsgálata Csípőszűrés ultrahanggal

Close