fbpx

Új! Emlődiagnosztika az Aranyklinikán!

Figyelem! Ez a hír több, mint 6 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
  • 2016-02-24
  Új! Emlődiagnosztika az Aranyklinikán!

  Az emlő daganatainak szűrésére nem elegendő a rutinszerűen elvégzett tapintásos vizsgálat. Ilyenkor nyújt segítséget az emlő ultrahangos vizsgálata, mellyel kíméletes módon az emlődaganatokon kívül több más rendellenesség is felismerhető. Az ultrahang nagy előnyei közé tartozik, hogy a szervezetet semmilyen sugárterhelés nem éri, így korlátlan számban megismételhető. A mellek ultrahangos vizsgálatát Dr. Telek Anna radiológus, mammográfus szakorvos végzi.

  Dr. Telek Anna radiológus szakorvos szakterülete az emlő diagnosztika és az ultrahang diagnosztika. Szűrésre érkező pácienseit páratlan héten hétfőn 8 órától, páros héten hétfőn 16 órától várja. A doktornő szakrendelését nem csak hölgyeknek ajánljuk, tevékenysége között szerepelnek további ultrahangos vizsgálatok is, mint például a hasi és kismedencei ultrahang, ízületi ultrahang, pajzsmirigy ultrahang, stb. Amennyiben Ön ultrahangos vizsgálatra szeretne bejelentkezni, hívja az Aranyklinika központi telefonszámát!

   

  Olvasson az emlő diagnosztikáról bővebben!

  Olvasson az ultrahang diagnosztikáról bővebben!