fbpx

Új! Emlődiagnosztika az Aranyklinikán!

Figyelem! Ez a hír több, mint 6 évvel ezelőtt került publikálásra, ezért lehetséges, hogy elavult információkat tartalmaz. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.
  • 2016-02-24
  Új! Emlődiagnosztika az Aranyklinikán!

  Az emlő daganatainak szűrésére nem elegendő a rutinszerűen elvégzett tapintásos vizsgálat. Ilyenkor nyújt segítséget az emlő ultrahangos vizsgálata, mellyel kíméletes módon az emlődaganatokon kívül több más rendellenesség is felismerhető. Az ultrahang nagy előnyei közé tartozik, hogy a szervezetet semmilyen sugárterhelés nem éri, így korlátlan számban megismételhető. A mellek ultrahangos vizsgálatát Dr. Telek Anna radiológus, mammográfus szakorvos végzi.

  Dr. Telek Anna radiológus szakorvos szakterülete az emlő diagnosztika és az ultrahang diagnosztika. Szűrésre érkező pácienseit páratlan héten hétfőn 8 órától, páros héten hétfőn 16 órától várja. A doktornő szakrendelését nem csak hölgyeknek ajánljuk, tevékenysége között szerepelnek további ultrahangos vizsgálatok is, mint például a hasi és kismedencei ultrahang, ízületi ultrahang, pajzsmirigy ultrahang, stb. Amennyiben Ön ultrahangos vizsgálatra szeretne bejelentkezni, hívja az Aranyklinika központi telefonszámát!

   

  Olvasson az emlő diagnosztikáról bővebben!

  Olvasson az ultrahang diagnosztikáról bővebben!

Read previous post:
Elmúlt a nyári napsütés, csökken a D3 vitamin termelése szervezetünknek

A napsugaras órák száma ősztől tavaszig a magyarországi éghajlaton lecsökken, s a szervezetünk nem jut elég természetes D vitamin forráshoz....

Close