fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Új dietetikus az Aranyklinikán!

  • 2020-06-29
  Új dietetikus az Aranyklinikán!

  Az Aranyklinika dietetikus csapata egy újabb kiváló taggal bővült! Reisinger Karolina dietetikus előzetes egyeztetés alapján várja leendő pácienseit.

  A doktornő oszlopos tagja az Aranyklinikán működő Gyermeksport Egészségügyi csapatának. A tanácsadások alkalmával összeállításra kerül egy személyre szabott, könnyen követhető diéta, amely az Ön számára a legmegfelelőbb. Amennyiben panaszai megszüntetésére vagy enyhítésére vágyik jelentkezzen be az Aranyklinika elérhetőségeinek egyikén.

Szakrendelések mellett elérhető vérvétel, vírus szűrés, telefonos és online konzultáció!

A Pácienseink maximális biztonságát szem előtt tartva, járóbeteg szakrendeléseink fokozatosan növekvő kapacitás mellett elérhetők! Előzetes időpontfoglalás minden esetben szükséges! Bővebben →

Elérhetővé tettük a telefonos és online konzultációt, melyet járványügyi kockázat nélkül igénybe tud venni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott, mely során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Elérhető koronavírus szűrés (gyorsteszt, ELISA, PCR), mely segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a vírus elleni antitest.

Telefonos konzultáció Online konzultáció Koronavírus szűrés
Read previous post:
Új gyermek gasztroenterológus az Aranyklinikán!

Az Aranyklinika gasztroenterológus csapata újabb kiváló szakorvossal bővült! Dr. Takács Andrea csecsemő és gyermekgyógyász, gyermek gasztroenterológus előzetes egyeztetés alapján várja...

Close