fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Prof. Dr. Novák Zoltán rendelési tájékoztatója a járványügyi helyzettel kapcsolatban!

  • 2020-03-16
  Prof. Dr. Novák Zoltán rendelési tájékoztatója a járványügyi helyzettel kapcsolatban!

  Kedves Betegeim!

  Olyan új fogalmakkal találkozunk Mindannyian, amivel eddig még soha: koronavírus, veszélyhelyzet, világjárvány, karantén. A szokatlan helyzet új megoldásokat is igényel, hogy a nagyobb bajt elkerüljük. Ilyen a személyes kontaktusok kerülése, az iskolák bezárása, online tanítás, otthoni munkavégzés. Az Önök és a saját érdekemben úgy döntöttem, hogy próbálok alkalmazkodni a váratlan helyzethez. Ennek megfelelően a szokásos és meghirdetett rendelési időben nem személyesen, hanem online leszek jelen. Munkatársaim fogadják Önöket, a rendelőmben video és mikrofonos összeköttetés révén láthatjuk és hallhatjuk egymást, konzultálhatunk, recepteket, javaslatokat a korábbinak megfelelően megkapják. Egyetlen lépés marad ki, nem fogom a gyerekeket meghallgatni. Ennek megfelelően jelentősen csökkentett vizitdíjat is kell fizetniük. A váróban a felesleges kontaktusok elkerülésére kérem, hogy lehetőség szerint a bejelentett időpontra pontosan érkezzenek, és a gyermeket csak egy szülő kísérje.

  Kérem Önöket, hogy saját és szeretteik érdekében az élet minden területén tartsák be az előírásokat. Ne higgyenek a problémát lekicsinylő véleményeknek, de ne tévesszék meg Önöket az álhírek sem. Bízom benne, hogy közös erőfeszítésekkel túl jutunk ezen a nehéz perióduson, és én magam is sokáig fogok még az Önök és gyermekeik rendelkezésre állni nemcsak virtuálisan, hanem a régi, szokásos módon is. Vigyázzanak magukra!

  Szeged, 2020. március 15.

  Prof. Dr. Novák Zoltán

Klinikánkon elérhető a telefonos konzultáció!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Jelen helyzetben – a hatósági javaslatokkal összhangban – ez a járóbeteg szakellátás szigorú korlátozását kívánja meg. Természetesen Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy a mostani körülmények között, felelősen, a telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Együtt, felelősséggel egymásért!
Aranyklinika Vezetőség

Telefonos konzultációról bővebben
Read previous post:
FELHÍVÁS JÁRVÁNYÜGYI HELYZETTEL KAPCSOLATBAN

Kedves Pácienseink! Rendelőnkben a betegellátás folyamatos. Figyelembe véve a kialakult járványügyi helyzetet, a többi beteg és munkatársaink védelme érdekében kérjük...

Close