fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Dr. Vizi András lett az év sportos apja 2019-ben

  • 2019-12-03
  Dr. Vizi András lett az év sportos apja 2019-ben

  Dr. Vízi András az Aranyklinika gyermeksebész szakorvosa az Év Apája 2019 pályázat keretein belül elnyerte az Év Sportos Apja címet!

  “Futással kezdődött minden, majd triatlonnal folytatódott. A kezdetektől fogva úgy készül a versenyekre, hogy a gyerekektől minél kevesebb időt vegyen el, vagy hajnalban, vagy a délutáni alvásukkor, vagy ha már este lefeküdtek aludni, megy ki róni a kilométereket. Több félmaraton, 4 maraton, több féltávú triatlon verseny és egy Ironman-teljestávú triatlon versenyt- abszolvált. Ha még ez nem lenne elég példamutató, a pont az i-re most jön: létrehozta a Fuss a Szegedi Gyermeksebészetért csoportot, mellyel a Szegedi Gyermekklinika Gyermeksebészeti Osztályának gyűjtjük a kilométereket, melyeket pénzre váltunk, eddig közel 10 millió Ft-ot és adomanyt sikerült összegyűjteni.” Forrás: Apa magazin

  Gratulálunk Vizi Doktor Úrnak a megérdemelten elnyert címhez!
  Az Aranyklinika Csapata

  M2 Petőfi TV által készített interjú

Szakrendelések mellett elérhető vérvétel, vírus szűrés, telefonos és online konzultáció!

A Pácienseink maximális biztonságát szem előtt tartva, járóbeteg szakrendeléseink fokozatosan növekvő kapacitás mellett elérhetők! Előzetes időpontfoglalás minden esetben szükséges! Bővebben →

Elérhetővé tettük a telefonos és online konzultációt, melyet járványügyi kockázat nélkül igénybe tud venni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott, mely során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Elérhető koronavírus szűrés (gyorsteszt, ELISA, PCR), mely segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a vírus elleni antitest.

Telefonos konzultáció Online konzultáció Koronavírus szűrés