fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Dr. Vizi András lett az év sportos apja 2019-ben

  • 2019-12-03
  Dr. Vizi András lett az év sportos apja 2019-ben

  Dr. Vízi András az Aranyklinika gyermeksebész szakorvosa az Év Apája 2019 pályázat keretein belül elnyerte az Év Sportos Apja címet!

  “Futással kezdődött minden, majd triatlonnal folytatódott. A kezdetektől fogva úgy készül a versenyekre, hogy a gyerekektől minél kevesebb időt vegyen el, vagy hajnalban, vagy a délutáni alvásukkor, vagy ha már este lefeküdtek aludni, megy ki róni a kilométereket. Több félmaraton, 4 maraton, több féltávú triatlon verseny és egy Ironman-teljestávú triatlon versenyt- abszolvált. Ha még ez nem lenne elég példamutató, a pont az i-re most jön: létrehozta a Fuss a Szegedi Gyermeksebészetért csoportot, mellyel a Szegedi Gyermekklinika Gyermeksebészeti Osztályának gyűjtjük a kilométereket, melyeket pénzre váltunk, eddig közel 10 millió Ft-ot és adomanyt sikerült összegyűjteni.” Forrás: Apa magazin

  Gratulálunk Vizi Doktor Úrnak a megérdemelten elnyert címhez!
  Az Aranyklinika Csapata

  M2 Petőfi TV által készített interjú

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
Amit a rekedtségről tudni érdemes

A rekedtség az egyik leggyakoribb tünet, amivel a betegek fül-orr-gégész szakorvoshoz fordulnak. Élete során csaknem mindenkit érint hosszabb-rövidebb ideig, éppen ezért...

Close