fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Gyermeksport Egészségügyi Csapat az Aranyklinikán!

  • 2019-05-13
  Gyermeksport Egészségügyi Csapat az Aranyklinikán!

  Nagy örömünkre szolgál, hogy a fél éve megalakult legmagasabb fokú ellátást biztosító Gyermeksport Egészségügyi Csapat (GYEC) megalakítója és vezetője Dr. Vizi András a gyermeksport rendelését Aranyklinikánkon végzi.

  Csak egy pár szó, amiért érdemes a Gyermeksport Egészségügyi Csapat szolgáltatásait igénybe venni, Dr. Vizi András szavait idézzük:

  „A délmagyarországi gyermeksport ellátása és fejlesztése céljából hoztuk létre csapatunk.

  Célunk, hogy a legmagasabb szinten támogassuk és fejlesszük a gyermeksportolók egészségügyi ellátását.
  Az ellátást centralizálni szeretnénk, hogy a szülők és a sportolók egy csapattól megkapjanak mindent, amire szüksége van az akut sérülések ellátásától a rehabilitációig, illetve az egyénre szabott táplálkozástól a pszichológuson át a személyi edzőig.

  Mottónk: a Sport abbahagyása nem Opció! GYEC: Együtt a gyermeksportért!”

  Várjuk Önöket Szeretettel!

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
Mandulaműtét utáni tanácsaink a mihamarabbi felépülés érdekében

A torokmandulák eltávolítása (tonsillectomia) az egyik legrégibb és leggyakrabban végzett fül-orr-gégészeti beavatkozás. Habár manapság valóban rutinműtétnek számít, a műtét utáni étkezési...

Close