fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Egyedülálló gyermekmozgásszervi ultrahang vizsgálat az Aranyklinikán!

  • 2019-04-18
  Egyedülálló gyermekmozgásszervi ultrahang vizsgálat az Aranyklinikán!

  Dr. Vizi András gyermeksebész, gyermektraumatológus és gyermek ortopédiával foglalkozó sebészünk új, gyors és rendkívül hatékony vizsgálóeljárása elérhető Klinikánkon.

  Az ultrahang vizsgálat egy gyors és mégis kellően informatív, biztonságos eljárás. A minél pontosabb diagnózis felállítása érdekében szakorvosunk a fizikális vizsgálattal egy időben végzi el. Segítségével a törések és lágyrészsérülések 98%os biztonsággal diagnosztizálhatók káros röntgensugarak nélkül. A klinikánkon elérhető ultrahanggéppel MRI minőségű képek készíthetők az egyes régiókról.

  Keressen minket bizalommal, a legmodernebb diagnosztikát és ellátást biztosítjuk Gyermekének!

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
Ünnepi nyitvatartás 2018

2018-as ünnepi nyitvatartásunkért kattintson az alábbi hivatkozásra! Békés boldog ünnepeket és egészségben gazdag új évet kíván Önnek az Aranyklinika minden...

Close