fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Egyedülálló gyermekmozgásszervi ultrahang vizsgálat az Aranyklinikán!

  • 2019-04-18
  Egyedülálló gyermekmozgásszervi ultrahang vizsgálat az Aranyklinikán!

  Dr. Vizi András gyermeksebész, gyermektraumatológus és gyermek ortopédiával foglalkozó sebészünk új, gyors és rendkívül hatékony vizsgálóeljárása elérhető Klinikánkon.

  Az ultrahang vizsgálat egy gyors és mégis kellően informatív, biztonságos eljárás. A minél pontosabb diagnózis felállítása érdekében szakorvosunk a fizikális vizsgálattal egy időben végzi el. Segítségével a törések és lágyrészsérülések 98%os biztonsággal diagnosztizálhatók káros röntgensugarak nélkül. A klinikánkon elérhető ultrahanggéppel MRI minőségű képek készíthetők az egyes régiókról.

  Keressen minket bizalommal, a legmodernebb diagnosztikát és ellátást biztosítjuk Gyermekének!

Szakrendelések mellett elérhető vérvétel, vírus szűrés, telefonos és online konzultáció!

A Pácienseink maximális biztonságát szem előtt tartva, járóbeteg szakrendeléseink fokozatosan növekvő kapacitás mellett elérhetők! Előzetes időpontfoglalás minden esetben szükséges! Bővebben →

Elérhetővé tettük a telefonos és online konzultációt, melyet járványügyi kockázat nélkül igénybe tud venni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott, mely során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Elérhető koronavírus szűrés (gyorsteszt, ELISA, PCR), mely segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a vírus elleni antitest.

Telefonos konzultáció Online konzultáció Koronavírus szűrés
Read previous post:
Ünnepi nyitvatartás 2018

2018-as ünnepi nyitvatartásunkért kattintson az alábbi hivatkozásra! Békés boldog ünnepeket és egészségben gazdag új évet kíván Önnek az Aranyklinika minden...

Close