fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Limitált ideig kedvezményes áron vehető igénybe az emlőszűrés az Aranyklinikán!

  • 2017-05-02
  Limitált ideig kedvezményes áron vehető igénybe az emlőszűrés az Aranyklinikán!

  2017. május 3-tól 15-ig akciós áron vehetik igénybe az ultrahangos emlőszűrést az Aranyklinikán! A szűrés minden 18 év feletti hölgy részére évente egyszer ajánlott. A vizsgálat ára 10500 HUF helyett 9000 HUF. Az akció a rendelkezésre álló időpontok beteléséig érvényes. Jelentkezzen be központi telefonszámunkon!

  Az emlő daganatainak szűrésére nem elegendő a rutinszerűen elvégzett tapintásos vizsgálat. Az ultrahang nagy előnyei közé tartozik, hogy a szervezetet semmilyen sugárterhelés nem éri, így korlátlan számban megismételhető.

  Kiknek javasoljuk a mell ultrahangos vizsgálatát?

  • Szűrővizsgálati jelleggel évente egyszer ajánlott minden 18 év feletti hölgy részére
  • Fogamzásgátló vagy bármilyen hormontartalmú gyógyszer szedése mellett
  • Emlő implantátummal rendelkezőknek
  • Esztétikai műtét előtt elengedhetetlen
  • Bármilyen észlelt fizikális elváltozás (tapintható csomók, göbök, a mell méret-, vagy bőrszín változása, a mellbimbó eltérései, illetve váladékozása) esetén
  • Rendszeres időközönként ajánlott a vizsgálat azok számára, akiknél a családban már előfordult emlő- vagy petefészekrák, ilyenkor ugyanis az átlagnál fokozottabb lehet a kétféle daganattípus kockázata. (Halmozott családi előfordulásnál a BRCA1 és a BRCA2 mutációinak kimutatását is érdemes lehet elvégeztetni.)
  • A sűrű, mirigyes emlőállomány vizsgálatában kiemelt szerepe van az ultrahangnak. (A 20-40 év közötti nők mintegy háromnegyedénél találkozunk ilyen emlőtípussal)

  Kapcsolódó szakrendelések

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
Májusi allergia teszt akció!

2017. május hónapban a magyar inhalatív teszt akciós áron kapható az Aranyklinikán! A teszt 15 féle allergént tartalmaz! Akciónk keretében...

Close