fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Pattanásos arcbőr? Van megoldás!

  • 2016-07-28
  Pattanásos arcbőr? Van megoldás!

  Az Aranyklinika klinikai vizsgálatot folytat egy új, a közönséges akne (pattanás) kezelésére szolgáló gyulladáscsökkentő készítmény hatékonyságának és helyi tolerálhatóságának értékelésére.

  Ennek az új, az arcon előforduló közönséges pattanás helyi kezelésére alkalmas, GÉL formájában kiszerelésre kerülő, gyulladáscsökkentő szernek a fejlesztését egy svájci vállalat végzi. A klinikai vizsgálat keretében Önnek lehetősége nyílik ezt a szert ingyen kipróbálni, miközben munkatársaink a szer hatékonyságát vizsgálják! Amennyiben megfelel az alkalmassági kritériumoknak, ne késlekedjen, jelentkezzen a vizsgálatra, hiszen a lehetséges résztvevők létszáma véges!

  Alkalmassági kritériumok:

  • 14-17 év közötti serdülő fiú
  • 18-30 év közötti felnőtt férfi vagy nő
  • Enyhe és középsúlyos pattanások az arcon (nem több, mint 50 darab)
  • Jó általános egészségi állapot
  • A beteg részt tud venni 6 járóbeteg viziten egy 3,5 hónapos (14 hetes) időszak alatt

   

  Utazási költségeit megtérítjük és a 14 hetes időszak alatt a vizsgálatoknak költsége nincs.

  Bővebb felvilágosításért hívja az Aranyklinika központi telefonszámát és keresse Gyurik Tímeát hétköznapokon 8-16 óra között.

  Jó egészséget kívánunk!

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
Emlő ultrahang akció az Aranyklinikán!

2016. augusztus 1 és 15 között az emlő ultrahang vizsgálat kedvezményes áron, 10500 HUF helyett 9000 HUF-ért vehető igénybe! Az...

Close