fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Új! ABPM bevezető áron!

  • 2016-07-05
  Új! ABPM bevezető áron!

  Az ABPM (Ambulatory Blood Pressure Monitor) egy olyan eszköz, mellyel a vérnyomást a mindennap megszokott körülmények között lehet monitorozni. A készülék által mért eredményt a levétel után szakorvos értékeli. A módszer segítségével a rövid ideig tartó vérnyomás kiugrások rögzítésére, illetve a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek beállítására is lehetőség van. 2016 júliusában az ABPM vizsgálat bevezető áron érhető el, 9000 HUF helyett 7000 HUF-ért! 

  A vizsgálat előtt vérnyomásmérő mandzsettát helyeznek fel a felkarra, melyet a kisméretű, hordozható mérőeszközhöz csatlakoztatnak. Az eszközt víz nem érheti. Az eljárás teljesen fájdalommentes. 24 óra múlva az orvos szoftver segítségével értékeli  az eredményt.

  Az eszköz működéséhez szükséges 4 db AA ceruzaelemet a betegnek kell biztosítania!

  Érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

   

  Olvasson tovább:

  • ABPM – 24 órás vérnyomásmérés

   Az ABPM (Ambulatory Blood Pressure Monitor) egy olyan eszköz, mellyel a vérnyomást a mindennap megszokott körülmények között lehet monitorozni. Egy hordozható vérnyomásmérő eszközt helyezünk fel a betegre, melyet általában 24 óráig hagyunk fent. A készülék által mért eredményt a levétel után szakorvos értékeli. A módszer segítségével a rövid ideig tartó vérnyomás kiugrások rögzítésére, illetve a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek beállítására is lehetőség van.

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
Új vizsgálat a Down-szindróma szűrésére!

A Harmony Prenatális Teszt egy új típusú szűrővizsgálat, mely a terhesség alatt, már a 10. héttől elvégezhető és 99%-nál nagyobb...

Close