fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Új! ABPM bevezető áron!

  • 2016-07-05
  Új! ABPM bevezető áron!

  Az ABPM (Ambulatory Blood Pressure Monitor) egy olyan eszköz, mellyel a vérnyomást a mindennap megszokott körülmények között lehet monitorozni. A készülék által mért eredményt a levétel után szakorvos értékeli. A módszer segítségével a rövid ideig tartó vérnyomás kiugrások rögzítésére, illetve a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek beállítására is lehetőség van. 2016 júliusában az ABPM vizsgálat bevezető áron érhető el, 9000 HUF helyett 7000 HUF-ért! 

  A vizsgálat előtt vérnyomásmérő mandzsettát helyeznek fel a felkarra, melyet a kisméretű, hordozható mérőeszközhöz csatlakoztatnak. Az eszközt víz nem érheti. Az eljárás teljesen fájdalommentes. 24 óra múlva az orvos szoftver segítségével értékeli  az eredményt.

  Az eszköz működéséhez szükséges 4 db AA ceruzaelemet a betegnek kell biztosítania!

  Érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

   

  Olvasson tovább:

  • ABPM – 24 órás vérnyomásmérés

   Az ABPM (Ambulatory Blood Pressure Monitor) egy olyan eszköz, mellyel a vérnyomást a mindennap megszokott körülmények között lehet monitorozni. Egy hordozható vérnyomásmérő eszközt helyezünk fel a betegre, melyet általában 24 óráig hagyunk fent. A készülék által mért eredményt a levétel után szakorvos értékeli. A módszer segítségével a rövid ideig tartó vérnyomás kiugrások rögzítésére, illetve a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek beállítására is lehetőség van.

Szakrendelések mellett elérhető vérvétel, vírus szűrés, telefonos és online konzultáció!

A Pácienseink maximális biztonságát szem előtt tartva, járóbeteg szakrendeléseink fokozatosan növekvő kapacitás mellett elérhetők! Előzetes időpontfoglalás minden esetben szükséges! Bővebben →

Elérhetővé tettük a telefonos és online konzultációt, melyet járványügyi kockázat nélkül igénybe tud venni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott, mely során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Elérhető koronavírus szűrés (gyorsteszt, ELISA, PCR), mely segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a vírus elleni antitest.

Telefonos konzultáció Online konzultáció Koronavírus szűrés
Read previous post:
Új vizsgálat a Down-szindróma szűrésére!

A Harmony Prenatális Teszt egy új típusú szűrővizsgálat, mely a terhesség alatt, már a 10. héttől elvégezhető és 99%-nál nagyobb...

Close