fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Családi akció az Aranyklinikán!

  • 2016-05-25
  Családi akció az Aranyklinikán!

  Május 15 a család nemzetközi napja, ezért az Aranyklinika május hónapra (május 31-ig) családi akciót hirdet, melynek kertében az apasági vizsgálat genetikus szakvéleményével 85000 HUF helyett 79500 HUF-ért vehető igénybe, genetikai tanácsadásra és családtervezésre pedig 10000 HUF helyett 8000 HUF-ért várjuk az érintetteket! Jelentkezzen be központi telefonszámunkon!

  Kapcsolódó szolgáltatások

  • Apasági vizsgálat

   Amikor egy gyermek megfogan, majd megszületik, jó esetben nemcsak az anya, hanem az apa személye is egyértelmű. Bizonyos helyzetekben viszont előfordul, hogy alkalmi kapcsolat után nem biztos az apa kiléte, vagy a férfi nem vállalja, a korábban már tényként elkönyvelt apaságát, esetleg olyan tényező merül fel, aminek kapcsán felvetődik a gyanú, hogy a gyermek biológiai apja nem azonos, az őt nevelő apával.

  Kapcsolódó szakrendelések

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
Szavazzon az Aranyklinikára!

Legyen az Aranyklinika az Év magánrendelője 2016-ban! Szavazzon ránk a HáziPatika.com versenyén: http://evmaganrendeloje2016.aranyklinika.hu Köszönjük megtisztelő bizalmát! Jó egészséget kívánunk!

Close