fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Ingyenes parlagfű immunterápia

  • 2016-04-14
  Ingyenes parlagfű immunterápia

  Sokaknak okoz évről-évre panaszt, súlyosabb esetben életminőség romlást parlagfű allergiájuk. Gyakori, hogy a panaszokra használt készítmények nem elég hatékonyak, csak átmeneti enyhülést hoznak. Tartós megoldást számukra, az immunterápia jelenthet! Jöjjön el ingyenes allergia vizsgálatunkra, hogy megtudja parlagfű allergiás-e és kérjen tájékoztatást a terápia feltételeiről!

  A terápia lényege, hogy a parlagfű allergént meghatározott, emelkedő dózisban adagoljuk a betegnek. Hazánkban jelenleg, ezt a kezelést a társadalombiztosító nem támogatja.

  Klinikánkon lehetőség nyílt, parlagfű allergiás felnőtteknek egy már 20 éve forgalomban lévő, immunterápiás készítménnyel történő kezelésre, teljesen ingyenesen, 1 évig!

  Amit a kezelés tartalmaz:

  • ingyenes allergia teszt (bőrteszt)
  • ingyenes vérvizsgálat
  • ingyenes szakorvosi ellátás a teljes szezon alatt
  • ingyenes immunterápiás készítmény, beválogatás esetén

   

  Amennyiben Önt érdekli a kezelési lehetőség, a részletekről érdeklődjön az Aranyklinika központi telefonszámán és keresse Gyurik Tímeát (+3620 573 5434, 3-as mellék)! Jelentkezni 2016.04.18-ig van lehetőség!

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
Máris itt az allergia-szezon

A kezeletlen allergia sokaknak megkeseríti az életét. A tünetek (orrfolyás, szemviszketés, nehézlégzés, köhögés, ekcéma, uticaria) súlyosan rontják a betegségben szenvedők...

Close