fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Tematikus hónap az Aranyklinikán!

  • 2016-03-10
  Tematikus hónap az Aranyklinikán!

  Március 21-én tartják a Down-szindróma világnapját. Az ünnep célja, hogy felhívja a figyelmet a szindrómára. Az Aranyklinika társadalmi felelősségvállalása keretében kedvezményes magzati szűrőprogramot hirdet a teljes hónapra! 2016. március 10. és 2016. március 31. között bejelentkezett kismamák akciós áron vehetik igénybe az Aranyklinikán elérhető Down vizsgálatokat. Az integrált tesztet 29 000 HUF helyett 26 000 HUF áron, a genetikai vizsgálatot (NIFTY-teszt) 185 000 HUF helyett 173 000 HUF áron kínáljuk egész hónapban!

  Down szűrés anyai vérből

  Down kór az újszülöttek leggyakoribb kromoszóma-rendellenessége. A fent említett rendellenesség jellemző küllemmel járó értelmi fogyatékosságot okoz, emellett számos egyéb tünettel járhat együtt, mint például szívelégtelenség, immunrendszeri zavarok, légzési problémák, fertőzésekre való hajlam, stb.

  Genetikai vizsgálat a terhesség alatt: NIFTY-TESZT

  A teszt az anyai vérben keringő magzati DNS vizsgálatán alapszik, a vetélés kockázatával járó ún. invazív mintavétel elkerülésével. Ugyanakkor a magzatvíz vagy a korionminta vizsgálatának biztonságát csaknem elérő hatékonysággal képes kimutatni vagy kizárni a három leggyakoribb magzati triszómiát. A vizsgálat a betöltött 12. terhességi héttől ajánlott. A vizsgálathoz anyai vérminta szükséges.

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
Előre tudják az időeredményét: 5:23:26 az IronMan 70.3 Budapesten

Azt mondja, neki bejött a mondás, miszerint egy maratont teljesítő futó a célba érés után eldöntheti, ultrás lesz vagy triatlonozni...

Close