fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Romlik gyermeke iskolai teljesítménye? Hematológusunk segíthet!

  • 2016-02-29
  Romlik gyermeke iskolai teljesítménye? Hematológusunk segíthet!

  Amennyiben gyermekét sápadtnak, fáradékonynak látja, azt észleli, hogy csökken az iskolai teljesítménye vagy fokozottan vérzékeny (akár erős menstruációs vérzése van) keressék fel az Aranyklinikán gyermekhematológus szakorvosunkat! A hematológus a vérképző- és a nyirokszervek betegségeivel foglalkozik, mely magyarázhatja gyermeke koncentrálóképességének csökkenését.

  Gyermekhematológiai szakrendelésünkön ezen felül foglalkozunk még megnagyobbodott nyirokcsomók, máj vagy lép, egyéb vérképeltérések (alacsony vagy túl magas fehérvérsejtszám és vérlemezkeszám) kivizsgálásával, kezelésével; trombózis vagy trombózishajlam vizsgálataival, követésével. Immunológiai vizsgálatok részeként az elhúzódó fertőzéses kórképek (felső légúti hurutok, visszatérő lázas állapotok, tályogos betegségek ismétlődő bakteriális fertőzések), IgA hiány diagnosztikájával is foglalkozunk.

  Kérjen időpontot az Aranyklinika központi telefonszámán!

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
Kardiológiai menedzserszűrés kedvezményes áron!

Kedvezményes kardiológiai kivizsgálás az Aranyklinikán, mely számos laborvizsgálatot, EKG vizsgálatot, szív ultrahang vizsgálatot, kardiológus szakorvosi vizsgálatot és most ajándék alvásdiagnosztikát...

Close