fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Romlik gyermeke iskolai teljesítménye? Hematológusunk segíthet!

  • 2016-02-29
  Romlik gyermeke iskolai teljesítménye? Hematológusunk segíthet!

  Amennyiben gyermekét sápadtnak, fáradékonynak látja, azt észleli, hogy csökken az iskolai teljesítménye vagy fokozottan vérzékeny (akár erős menstruációs vérzése van) keressék fel az Aranyklinikán gyermekhematológus szakorvosunkat! A hematológus a vérképző- és a nyirokszervek betegségeivel foglalkozik, mely magyarázhatja gyermeke koncentrálóképességének csökkenését.

  Gyermekhematológiai szakrendelésünkön ezen felül foglalkozunk még megnagyobbodott nyirokcsomók, máj vagy lép, egyéb vérképeltérések (alacsony vagy túl magas fehérvérsejtszám és vérlemezkeszám) kivizsgálásával, kezelésével; trombózis vagy trombózishajlam vizsgálataival, követésével. Immunológiai vizsgálatok részeként az elhúzódó fertőzéses kórképek (felső légúti hurutok, visszatérő lázas állapotok, tályogos betegségek ismétlődő bakteriális fertőzések), IgA hiány diagnosztikájával is foglalkozunk.

  Kérjen időpontot az Aranyklinika központi telefonszámán!

Szakrendelések mellett elérhető vérvétel, vírus szűrés, telefonos és online konzultáció!

A Pácienseink maximális biztonságát szem előtt tartva, járóbeteg szakrendeléseink fokozatosan növekvő kapacitás mellett elérhetők! Előzetes időpontfoglalás minden esetben szükséges! Bővebben →

Elérhetővé tettük a telefonos és online konzultációt, melyet járványügyi kockázat nélkül igénybe tud venni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott, mely során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Elérhető koronavírus szűrés (gyorsteszt, ELISA, PCR), mely segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a vírus elleni antitest.

Telefonos konzultáció Online konzultáció Koronavírus szűrés
Read previous post:
Kardiológiai menedzserszűrés kedvezményes áron!

Kedvezményes kardiológiai kivizsgálás az Aranyklinikán, mely számos laborvizsgálatot, EKG vizsgálatot, szív ultrahang vizsgálatot, kardiológus szakorvosi vizsgálatot és most ajándék alvásdiagnosztikát...

Close