fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Új! Emlődiagnosztika az Aranyklinikán!

  • 2016-02-24
  Új! Emlődiagnosztika az Aranyklinikán!

  Az emlő daganatainak szűrésére nem elegendő a rutinszerűen elvégzett tapintásos vizsgálat. Ilyenkor nyújt segítséget az emlő ultrahangos vizsgálata, mellyel kíméletes módon az emlődaganatokon kívül több más rendellenesség is felismerhető. Az ultrahang nagy előnyei közé tartozik, hogy a szervezetet semmilyen sugárterhelés nem éri, így korlátlan számban megismételhető. A mellek ultrahangos vizsgálatát Dr. Telek Anna radiológus, mammográfus szakorvos végzi.

  Dr. Telek Anna radiológus szakorvos szakterülete az emlő diagnosztika és az ultrahang diagnosztika. Szűrésre érkező pácienseit páratlan héten hétfőn 8 órától, páros héten hétfőn 16 órától várja. A doktornő szakrendelését nem csak hölgyeknek ajánljuk, tevékenysége között szerepelnek további ultrahangos vizsgálatok is, mint például a hasi és kismedencei ultrahang, ízületi ultrahang, pajzsmirigy ultrahang, stb. Amennyiben Ön ultrahangos vizsgálatra szeretne bejelentkezni, hívja az Aranyklinika központi telefonszámát!

   

  Olvasson az emlő diagnosztikáról bővebben!

  Olvasson az ultrahang diagnosztikáról bővebben!

Szakrendelések mellett elérhető vérvétel, vírus szűrés, telefonos és online konzultáció!

A Pácienseink maximális biztonságát szem előtt tartva, járóbeteg szakrendeléseink fokozatosan növekvő kapacitás mellett elérhetők! Előzetes időpontfoglalás minden esetben szükséges! Bővebben →

Elérhetővé tettük a telefonos és online konzultációt, melyet járványügyi kockázat nélkül igénybe tud venni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott, mely során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Elérhető koronavírus szűrés (gyorsteszt, ELISA, PCR), mely segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a vírus elleni antitest.

Telefonos konzultáció Online konzultáció Koronavírus szűrés
Read previous post:
Elmúlt a nyári napsütés, csökken a D3 vitamin termelése szervezetünknek

A napsugaras órák száma ősztől tavaszig a magyarországi éghajlaton lecsökken, s a szervezetünk nem jut elég természetes D vitamin forráshoz....

Close