fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Tudja Ön mi az a HELLP szindróma?

  • 2015-10-14
  Tudja Ön mi az a HELLP szindróma?

  A HELLP szindróma egy trombózis hajlam, mely veszélyeztetheti a kismama és a baba életét is. Ezért nagyon fontos, hogy még a várandóság előtt tudjon a kismama arról, hogy vajon van-e trombózis hajlama. Ennek kimutatására alkalmas a Leiden mutáció, mely egy genetikai vizsgálat. A trombofília, azon belül a Leiden mutáció megnöveli annak a kockázatát, hogy a kismamánál embolia, praeeclampsia alakuljon ki vagy a babánál a trombofília okozta placenta infarktus bekövetkezzen, mely a méhlepény károsodásához és ezáltal a magzat további fejlődésének a megállásához vezet.

  Ha szeretné tudni, hogy ki van-e ennek a veszélynek téve hívja az Aranyklinikát és jelentkezzen be!

Szakrendelések mellett elérhető vérvétel, vírus szűrés, telefonos és online konzultáció!

A Pácienseink maximális biztonságát szem előtt tartva, járóbeteg szakrendeléseink fokozatosan növekvő kapacitás mellett elérhetők! Előzetes időpontfoglalás minden esetben szükséges! Bővebben →

Elérhetővé tettük a telefonos és online konzultációt, melyet járványügyi kockázat nélkül igénybe tud venni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott, mely során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Elérhető koronavírus szűrés (gyorsteszt, ELISA, PCR), mely segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a vírus elleni antitest.

Telefonos konzultáció Online konzultáció Koronavírus szűrés
Read previous post:
Fehér és egészséges fogak fogkő tisztítással – így fehérítsd mosolyod!

Mi a fogkő? Kemény, sárgás, barnás vagy szürkés árnyalatú lerakódás a fogakon, ami főként ásványi sókból, ételmaradékokból és bakteriális lerakódásokból...

Close