fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Tudja Ön mi az a HELLP szindróma?

  • 2015-10-14
  Tudja Ön mi az a HELLP szindróma?

  A HELLP szindróma egy trombózis hajlam, mely veszélyeztetheti a kismama és a baba életét is. Ezért nagyon fontos, hogy még a várandóság előtt tudjon a kismama arról, hogy vajon van-e trombózis hajlama. Ennek kimutatására alkalmas a Leiden mutáció, mely egy genetikai vizsgálat. A trombofília, azon belül a Leiden mutáció megnöveli annak a kockázatát, hogy a kismamánál embolia, praeeclampsia alakuljon ki vagy a babánál a trombofília okozta placenta infarktus bekövetkezzen, mely a méhlepény károsodásához és ezáltal a magzat további fejlődésének a megállásához vezet.

  Ha szeretné tudni, hogy ki van-e ennek a veszélynek téve hívja az Aranyklinikát és jelentkezzen be!

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
Fehér és egészséges fogak fogkő tisztítással – így fehérítsd mosolyod!

Mi a fogkő? Kemény, sárgás, barnás vagy szürkés árnyalatú lerakódás a fogakon, ami főként ásványi sókból, ételmaradékokból és bakteriális lerakódásokból...

Close