fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Fehér és egészséges fogak fogkő tisztítással – így fehérítsd mosolyod!

  • 2015-10-12
  Fehér és egészséges fogak fogkő tisztítással – így fehérítsd mosolyod!

  Mi a fogkő? Kemény, sárgás, barnás vagy szürkés árnyalatú lerakódás a fogakon, ami főként ásványi sókból, ételmaradékokból és bakteriális lerakódásokból épül fel. A megkeményedett  fogkő nem távolítható el már fogmosással, sőt folyamatos friss lerakódások keletkeznek a durva felszínén.

  Veszélyes-e a fogkő?

  Előidézhet:

  • kellemetlen leheletet
  • fogak elszíneződését
  • ínygyulladást, ínysorvadást
  • implantátumok kilazulását

   

  Hogyan távolítjuk el a fogkövet?

  A megkeményedett fogkövet csak fogorvos tudja eltávolítani speciális eszközökkel. Ultrahangos depurátorral, illetve kézi eszközökkel porrá zúzzuk, lepattintjuk a fogkövet, majd egy polírozó kefével és pasztával simává és fehérebbé varázsoljuk a fogakat. Fájdalommentes beavatkozás.

  Mikor javasoljuk a fogkő eltávolítást, mennyire tartós?

  Mivel folyamatosan táplálkozunk, ezért folyamatosan képződik fogkő is a fogainkon. Általánosan hat havonta ajánlott megismételni a kezelést, de saját szájápolási  szokásainktól is függ .

  Nagyszerű érzés, amikor fogaink felszíne simává és lerakódásoktól mentessé válik. Ínyünk megszabadul az alá és köré gyűlt baktériumoktól végre fellélegezhet, s újból védelme alá veheti a fogainkat. Rendszeres tisztítással megelőzhető a fogszuvasodás és az ínysorvadás is.

  A Csúcsforma vendégei most minden megváltott havi fitnesz bérlet mellé kapnak egy 50%-os kedvezményre jogosító kupont a 12000 forint értékű fogkő eltávolítás és polírozás árából. Mely beváltható Dr Kiss Gabriella fogorvosnál, az Aranyklinikán. Bejelentkezés: 0630/2035653 Arany János utca 14

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
Akciós kardiológiai szűrőcsomag, ingyenes fogászati góckutatással!

Teljes körű kardiológiai állapotfelmérés az Aranyklinikán, mely számos laborvizsgálatot, EKG vizsgálatot, testzsír mérést, szív ultrahang vizsgálatot tartalmaz, most 30 000...

Close