fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Anyajegyszűrés és eltávolítás az Aranyklinikán!

  • 2015-10-06
  Anyajegyszűrés és eltávolítás az Aranyklinikán!

  Korszerű dermatoszkopos vizsgálat a gyanús elváltozások kiszűrésére! Mindent egy helyen végzünk, a diagnózistól a szövettanig. Bőrgyógyász szakorvos fotodokumentációt készít, mely digitális tárolásra kerül   a későbbi összeghasonlító vizsgálatokhoz.

  A festékes anyajegyek az utóbbi években lényegesen nagyobb gyakorisággal fordulnak elő. 4 év alatt 50 %-al nőtt az előfordulásuk. A rendszeres önvizsgálat nem helyettesíti a szigorú szakmai protokoll szerint előírt anyajegy szűrést.

  Hormonális hatásokra vagy napfény hatására, az addig jóindulatú anyajegyek rosszindulatúvá válhatnak. Ha az anyajegy mérete, színe megváltozik tanácsos szakembernek azonnal megmutatni. Ha az elváltozás vérzik, viszket, színe vagy alakja változik, azonnal orvoshoz kell fordulni. Nagyobb kockázatot jelent a rosszindulatú elfajulásra a családi halmozódás. Azoknak, akiknél  az előzményben már előfordult melanoma, a rendszeres szűrés elengedhetetlen.

  • Anyajegy szűrés és anyajegylevétel

   A melanóma a bőr pigmenttermelő sejtjeiből kiinduló rosszindulatú daganat. Kialakulhat már meglévő anyajegyből különösen akkor, ha az állandó károsító ingernek van kitéve (erős UV sugárzás, mechanikai ártalom), de megjelenhet anyajegymentes bőrfelületen is. Magyarországon az előfordulása növekszik. A melanómával diagnosztizáltak átlagéletkora 40-45 év.

Szakrendelések mellett elérhető vérvétel, vírus szűrés, telefonos és online konzultáció!

A Pácienseink maximális biztonságát szem előtt tartva, járóbeteg szakrendeléseink fokozatosan növekvő kapacitás mellett elérhetők! Előzetes időpontfoglalás minden esetben szükséges! Bővebben →

Elérhetővé tettük a telefonos és online konzultációt, melyet járványügyi kockázat nélkül igénybe tud venni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott, mely során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Elérhető koronavírus szűrés (gyorsteszt, ELISA, PCR), mely segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a vírus elleni antitest.

Telefonos konzultáció Online konzultáció Koronavírus szűrés
Read previous post:
Keresse az Aranyklinika standját a XII. Szegedi Gluténmentes Napon!

Az Aranyklinika csapata a tavalyi évhez hasonlóan idén is részt vesz a hagyományossá vált Gluténmentes Családi Napon, 2015.10.10-én szombaton 10:00-tól...

Close