fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Ételadalékanyagok kimutatása epicutan teszttel

  • 2015-08-14
  Ételadalékanyagok kimutatása epicutan teszttel

  Az élelemiszerekkel szemben fellépő allergiás reakcióért nem csak az élelmiszer, hanem a hozzáadott adalékanyag is felelős lehet. Ezért kiemelt fontossága van az adalékanyagok (pl. E621, E210, nátrium glutamát) tesztelésének. Ehhez az Epicutan tesztet javasoljuk. A különböző gyógyszertári készítményekben (fülcsepp, szemcsepp), valamint kozmetikumokban is gyakran előfordul adalékanyag.

  Az Aranyklinikán most bevezető áron ajánljuk a vizsgálatot. (Az ár a háttapaszok felhelyezését, háromszori leolvasást és a hivatalos lelet kiadását tartalmazza.)

  Bevezető ár: 15 000 HUF

   

  Kattintson a folytatásért:

  • Epicutan teszt

   Allergiás bőrreakció esetén fontos megtudni mi okozza a panaszokat. A vizsgálat célja, hogy megállapítsuk milyen a bőrfelülettel érintkező anyagra érzékeny a beteg.

Klinikánkon elérhető a telefonos konzultáció!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Jelen helyzetben – a hatósági javaslatokkal összhangban – ez a járóbeteg szakellátás szigorú korlátozását kívánja meg. Természetesen Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy a mostani körülmények között, felelősen, a telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Együtt, felelősséggel egymásért!
Aranyklinika Vezetőség

Telefonos konzultációról bővebben
Read previous post:
Új fogászati szakrendelés!

Új! Az Aranyklinikán már fogászati szakrendeléssel is várjuk Önöket! Egész nyáron ingyenes a konzultáció: teljes körű fogászati szűrővizsgálat, tervkészítés, árajánlat!

Close