fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Ételadalékanyagok kimutatása epicutan teszttel

  • 2015-08-14
  Ételadalékanyagok kimutatása epicutan teszttel

  Az élelemiszerekkel szemben fellépő allergiás reakcióért nem csak az élelmiszer, hanem a hozzáadott adalékanyag is felelős lehet. Ezért kiemelt fontossága van az adalékanyagok (pl. E621, E210, nátrium glutamát) tesztelésének. Ehhez az Epicutan tesztet javasoljuk. A különböző gyógyszertári készítményekben (fülcsepp, szemcsepp), valamint kozmetikumokban is gyakran előfordul adalékanyag.

  Az Aranyklinikán most bevezető áron ajánljuk a vizsgálatot. (Az ár a háttapaszok felhelyezését, háromszori leolvasást és a hivatalos lelet kiadását tartalmazza.)

  Bevezető ár: 15 000 HUF

   

  Kattintson a folytatásért:

  • Epicutan teszt

   Allergiás bőrreakció esetén fontos megtudni mi okozza a panaszokat. A vizsgálat célja, hogy megállapítsuk milyen a bőrfelülettel érintkező anyagra érzékeny a beteg.

Szakrendelések mellett elérhető vérvétel, vírus szűrés, telefonos és online konzultáció!

A Pácienseink maximális biztonságát szem előtt tartva, járóbeteg szakrendeléseink fokozatosan növekvő kapacitás mellett elérhetők! Előzetes időpontfoglalás minden esetben szükséges! Bővebben →

Elérhetővé tettük a telefonos és online konzultációt, melyet járványügyi kockázat nélkül igénybe tud venni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott, mely során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Elérhető koronavírus szűrés (gyorsteszt, ELISA, PCR), mely segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a vírus elleni antitest.

Telefonos konzultáció Online konzultáció Koronavírus szűrés
Read previous post:
Új fogászati szakrendelés!

Új! Az Aranyklinikán már fogászati szakrendeléssel is várjuk Önöket! Egész nyáron ingyenes a konzultáció: teljes körű fogászati szűrővizsgálat, tervkészítés, árajánlat!

Close