fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Táplálék allergia, lisztallergia, gyulladásos bélbetegségek

  • 2014-12-09

  Zárul az Aranyklinika ingyenes előadássorozata

  Egészségmegőrzés a családban szervezett ingyenes előadássorozatot a szegedi Aranyklinika.  December 10-én, szerdán este 6 órától a gyermekkorban előforduló emésztőszervi megbetegedésekről lesz szó, az Aranyklinika vendége dr. Várkonyi Ágnes professzor, csecsemő-és gyermekgyógyász, gasztroenterológus, gyermek gyermek gasztroenterológus szakorvos.

  Az Aranyklinika ingyenes előadássorozatának utolsó idei előadásán az emésztőszervi megbetegedésekről lesz szó. Decemberben 10-én, szerdán este 6 órától dr. Várkonyi Ágnes professzorral, csecsemő-és gyermekgyógyász, gasztroenterológus, gyermek gyermek gasztroenterológus szakorvossal beszélgetünk a lisztérzékenységről, a gyulladásos bélbetegségről és a táplálék allergiáról.

  Az előadássorozat háziasszonya Nyemcsok Éva Eső újságíró, az SZTE MédiaCentrum munkatársa. A program ingyenes, minden alkalommal 18 órakor kezdődik, helyszíne az Aranyklinika: Szeged, Arany János utca 14. Az előadásokon – ahol az érdeklődők kérdezhetnek is az orvosoktól – a részvétel ingyenes.

  SZTE-Info

Klinikánkon elérhető a telefonos konzultáció!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Jelen helyzetben – a hatósági javaslatokkal összhangban – ez a járóbeteg szakellátás szigorú korlátozását kívánja meg. Természetesen Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy a mostani körülmények között, felelősen, a telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Együtt, felelősséggel egymásért!
Aranyklinika Vezetőség

Telefonos konzultációról bővebben
Read previous post:
Ünnepi nyitvatartás

2014. december 22-23: Nyitva 2014. december 24-től - 2015. január 04-ig: Zárva (minden rendelés szünetel) 2015. január 05-től: Nyitva Kellemes...

Close