fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Táplálék allergia, lisztallergia, gyulladásos bélbetegségek

  • 2014-12-09

  Zárul az Aranyklinika ingyenes előadássorozata

  Egészségmegőrzés a családban szervezett ingyenes előadássorozatot a szegedi Aranyklinika.  December 10-én, szerdán este 6 órától a gyermekkorban előforduló emésztőszervi megbetegedésekről lesz szó, az Aranyklinika vendége dr. Várkonyi Ágnes professzor, csecsemő-és gyermekgyógyász, gasztroenterológus, gyermek gyermek gasztroenterológus szakorvos.

  Az Aranyklinika ingyenes előadássorozatának utolsó idei előadásán az emésztőszervi megbetegedésekről lesz szó. Decemberben 10-én, szerdán este 6 órától dr. Várkonyi Ágnes professzorral, csecsemő-és gyermekgyógyász, gasztroenterológus, gyermek gyermek gasztroenterológus szakorvossal beszélgetünk a lisztérzékenységről, a gyulladásos bélbetegségről és a táplálék allergiáról.

  Az előadássorozat háziasszonya Nyemcsok Éva Eső újságíró, az SZTE MédiaCentrum munkatársa. A program ingyenes, minden alkalommal 18 órakor kezdődik, helyszíne az Aranyklinika: Szeged, Arany János utca 14. Az előadásokon – ahol az érdeklődők kérdezhetnek is az orvosoktól – a részvétel ingyenes.

  SZTE-Info

Szakrendelések mellett elérhető vérvétel, vírus szűrés, telefonos és online konzultáció!

A Pácienseink maximális biztonságát szem előtt tartva, járóbeteg szakrendeléseink fokozatosan növekvő kapacitás mellett elérhetők! Előzetes időpontfoglalás minden esetben szükséges! Bővebben →

Elérhetővé tettük a telefonos és online konzultációt, melyet járványügyi kockázat nélkül igénybe tud venni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott, mely során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Elérhető koronavírus szűrés (gyorsteszt, ELISA, PCR), mely segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a vírus elleni antitest.

Telefonos konzultáció Online konzultáció Koronavírus szűrés
Read previous post:
Ünnepi nyitvatartás

2014. december 22-23: Nyitva 2014. december 24-től - 2015. január 04-ig: Zárva (minden rendelés szünetel) 2015. január 05-től: Nyitva Kellemes...

Close