fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Újra autogén tréning az Aranyklinikán!

  • 2014-11-08

  Vezető szakorvosunk, Professzor Dr. Engelhardt József vezetésével november 17-én (hétfőn) indul új tréningünk, melyre várjuk a jelentkezőket.

  Az autogén tréning a testünk belső történéseire való koncentrációval kifejlesztett ellazító (relaxáló) eljárás.

  A tréning időtartama alatt ki tudjuk kapcsolni a külvilágot, kizárhatjuk a gondjainkat, konfliktusainkat. Rövid idő (15-20) perc alatt szüntetheti a fáradtságot. Teljes értékű, de mégis aktív pihenés nyújt. A megtanulás után az egész életünkre szóló, könnyen elvégezhető, pihentető, a stressz káros hatásait csökkentő, egyedül is végezhető gyakorlat birtokába kerülünk, mely segítséget ad ahhoz, hogy életmódunkat, életszemléletünket is megváltoztathassuk.

  Ajánljuk mindazoknak:

  • akik a stressz kóros hatásait csökkentő gyors, otthon, munkahelyen elvégezhető módszert szeretnének ismerni, alkalmazni (Managerek),
  • akik vegetatív zavarral járó panaszokkal küzdenek: migrénes fejfájás, légszomj, heves szívdobogás-érzés, izzadások.

  Gyakorlatok időpontja hétfői és szerdai napokon 18:30-as kezdettel lesz, alkalmanként 50 perces időtartammal.

  A részvételi díj 20.000 Ft, egészségügyi dolgozóknak 10.000 Ft, mely előre fizetendő, és összesen 10 alkalmat foglal magában.

  Gyakorlatok helye: Aranyklinika 6720 Szeged, Arany János u. 14.
  Jelentkezni lehet: 20/573-54-34, 30/561-10-98

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
ÚJDONSÁG: A város első PCO központja nyit az Aranyklinikán!

Lehet segíteni a női meddőségen? A város első PCO központja nyit az Aranyklinikán! Olvasson tovább!

Close