fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Egészségmegőrzés a családban, ingyenes előadássorozat: prof. Dr. Novák Zoltán

  • 2014-05-06
  Egészségmegőrzés a családban, ingyenes előadássorozat: prof. Dr. Novák Zoltán

  Tény, hogy az egészségmegőrzés egyre nagyobb szerepet kap életünkben, és mindenki sokat tehet azért akár szülőként, akár nagyszülőként, hogy boldog, teljes, egészséges, kiegyensúlyozott életet éljen. Fontos a családtagok egészsége is: ha törődünk velük és odafigyelünk rájuk, számos betegség kialakulását előzhetjük meg. Elengedhetetlen ez az olyan családokban, amelyekben halmozottan fordulnak elő a felmenő generációknál krónikus betegségek.

  A szegedi Aranyklinika Egészségmegőrzés a családban című, ingyenes előadássorozatával az egészséges életmódhoz kíván hozzájárulni. A tavaszi programsorozat előadói nagy tapasztalattal rendelkező szakorvosok, a szakterületükön elismertek, és nap mint nap sokat tesznek pácienseik egészségéért, gyógyulásáért. A szegedi Aranyklinika Egészségmegőrzés a családban című, tavaszi, ingyenes előadássorozatának helyszíne az Aranyklinika (6720 Szeged, Arany János utca 14.).

  Az Aranyklinika következő vendége május 7-én, szerdán 18 órától prof. Dr. Novák Zoltán csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos, gyermek-tüdőgyógyász szakorvos.

  Témák:

  • Allergiás és asztmás betegségek – az allergia és az asztma kivizsgálása.
  • Megelőzhető-e a betegség?
  • Gyógyítható-e?
  • Szükség van-e életmódbeli változtatásokra, és ha igen, melyek ezek?

  A beszélgetést Nyemcsok Éva Eső újságíró vezeti.

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
Akció: pajzsmirigy szűrőcsomag

A csomag ára 29 000 HUF helyett most 19 000 HUF!

Close