fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Ha leszokik a dohányzásról, akkor csökkentheti a derékfájdalom kockázatát is!

  • 2014-01-12

  Az év első napjai ideális időszaknak bizonyulnak arra, hogy különféle fogadalmakat tegyünk egészségünk megőrzése céljából.

  A modern orvostudomány ma már a megelőzésre koncentrál.
  Íme néhány praktika, hogyan előzhető meg a derékfájdalom:

  • Mozogjon rendszeresen, fokozatosan emelve a gyakorlatok intenzitását. Ha hosszabb szünet után túlzott lelkesedéssel hirtelen veti bele magát a sportolásba, azzal csak árt.
  • Szokjon le a dohányzásról! A nikotin és a füstben lévő más méreganyagok meggátolják, hogy a porckorong felszívja a számára szükséges tápanyagokat.
  • Szabaduljon meg súlyfeleslegétől! A has körüli plusz kilók nem csak közvetlenül terhelik a gerincet, de akinek pocakja van, az nem büszkélkedhet sem erős izomzattal sem jó állóképességgel.

   

  Szerkesztette: Dr. Hulló Daniella

  2014.01.09.

  Forrás: http://www.webmd.com/back-pain/tc/herniated-disc-what-increases-your-risk

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
A hirtelen szívmegállásnak lehetnek előjelei

Napjainkban az egészségügy sokat fordít a betegségek megelőzésére. Manapság elvárható, hogy éttermekben, szállodákban, nagy forgalmat lebonyolító intézményekben defibrillátorokat helyezzenek el....

Close