fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Méresse meg D vitamin szintjét!

  • 2013-11-20
  A magyar lakosság nagy része D vitamin hiányban szenved. Ez a hiányállapot hozzájárul az influenza terjedéséhez, a téli depresszióhoz, az immunrendszer legyengüléséhez. Mivel a csontrendszer alapvető építőköve, a csonttörések száma és a csontritkulás kockázata is megnő hiánya esetén.

   

  A napfény által termelt D vitamin a csontok, az idegrendszer és az immunrendszer fejlődéséhez elengedhetetlen. Ezen felül szerepe van még a gyermekkori cukorbetegség kialakulásában és hiánya rizikófaktor az egyes rosszindulatú daganatok kifejlődésében is, mint a mell vagy vastagbélrák.

  Az Aranyklinikán most lehetősége van kedvezményes áron megméretni D vitamin szintjét! Ne késlekedjen, ne várja meg, hogy szervezete feleslegesen legyengüljön!

  Jelentkezzen be még ma elérhetőségeink egyikén!

  Jó egészséget kívánunk!

Szakrendelések mellett elérhető vérvétel, vírus szűrés, telefonos és online konzultáció!

A Pácienseink maximális biztonságát szem előtt tartva, járóbeteg szakrendeléseink fokozatosan növekvő kapacitás mellett elérhetők! Előzetes időpontfoglalás minden esetben szükséges! Bővebben →

Elérhetővé tettük a telefonos és online konzultációt, melyet járványügyi kockázat nélkül igénybe tud venni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott, mely során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Elérhető koronavírus szűrés (gyorsteszt, ELISA, PCR), mely segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a vírus elleni antitest.

Telefonos konzultáció Online konzultáció Koronavírus szűrés
Read previous post:
TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0771

Dr. Novák Zoltánné egyéni vállalkozó angol nyelvi képzése a fejlődés érdekében.

Close