fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

Méresse meg D vitamin szintjét!

  • 2013-11-20
  A magyar lakosság nagy része D vitamin hiányban szenved. Ez a hiányállapot hozzájárul az influenza terjedéséhez, a téli depresszióhoz, az immunrendszer legyengüléséhez. Mivel a csontrendszer alapvető építőköve, a csonttörések száma és a csontritkulás kockázata is megnő hiánya esetén.

   

  A napfény által termelt D vitamin a csontok, az idegrendszer és az immunrendszer fejlődéséhez elengedhetetlen. Ezen felül szerepe van még a gyermekkori cukorbetegség kialakulásában és hiánya rizikófaktor az egyes rosszindulatú daganatok kifejlődésében is, mint a mell vagy vastagbélrák.

  Az Aranyklinikán most lehetősége van kedvezményes áron megméretni D vitamin szintjét! Ne késlekedjen, ne várja meg, hogy szervezete feleslegesen legyengüljön!

  Jelentkezzen be még ma elérhetőségeink egyikén!

  Jó egészséget kívánunk!

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt
Read previous post:
TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0771

Dr. Novák Zoltánné egyéni vállalkozó angol nyelvi képzése a fejlődés érdekében.

Close