fbpx
 • Bejelentkezés: H-P 8-16

 • Telefon: +36 20 573 5434

 • Telefon: +36 30 561 1098

TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0695

  • 2013-07-30
  TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0695

  Sajtóközlemény

  VÁLLALKOZÁS-FEJLESZTÉS ANGOL NYELVI KÉPZÉSNEK KÖSZÖNHETŐEN

  2013. július 30.

  TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0695

  Dr. Novák Zoltán Dávid egyéni vállalkozó tevékenységének fejlesztése, a vállalkozás munkavállalójának 160 órás angol nyelvi képzésével.

  A projekt keretén belül Dr. Novák Zoltán Dávid egyéni vállalkozásának fejlesztése valósult meg, a vállalkozás alkalmazottjának angol nyelvi képzésének köszönhetően.

  Az egyéni vállalkozás főtevékenysége az ingatlankezelés. Mivel a jelenleg meglévő üzleti kapcsolatok bővítését tűzte ki célul a vállalkozás, ezért szükségessé vált az angol nyelv ismerete.

  A vállalkozás főtevékenysége mellett kutatás-fejlesztési tevékenységet is végez, amely jellemzően angol nyelvű publikációk és kutatási anyagok feldolgozását jelenti. A vállalkozás hosszú távú célja a kutatás-fejlesztési tevékenység megerősítése. Az alkalmazásban álló munkavállaló a projektnek köszönhetően a kutatás-fejlesztési tevékenységben is jelentős segítségére tud lenni a vállalkozás vezetőjének. Jelen projektnek köszönhetően tehát a vállalkozás hosszú távú céljainak elérése vált lehetővé.

Klinikánkon elérhető telefonos konzultáció
és koronavírus gyorsteszt!

Valljuk, hogy minden körülmények között legfontosabb a Pácienseink és Munkatársaink egészsége. Ez a hatósági javaslatokkal összhangban a járóbeteg szakellátás korlátozását kívánja meg. Önök ebben az időszakban sem maradnak szakorvosi tanácsok nélkül. Hisszük, hogy telefonos konzultációval tudjuk Mindannyiunk érdekeit a leginkább szolgálni.

A vérvétel lehetősége továbbra is adott. Ennek során maximális körültekintéssel járunk el, intézményünk rendszeres fertőtlenítése mellett a kontaktusok számát is minimalizáljuk.

Klinikánkon elérhető koronavírus gyorsteszt. A teszt segítségével megtudhatja jelen van-e szervezetében a Covid-19 vírus (SARS-CoV-2) elleni antitest, melyből első sorban arra lehet következtetni, hogy átesett-e már a Covid-19 fertőzésen.

Telefonközpontunk továbbra is a szokott időben várja hívását.

Telefonos konzultáció   Koronavírus gyorsteszt